GIGABYTE Moderkort
Redo för nya
 
 
Ultra Durable™ 5
|
Ultra Durable™ 4
|
Modeller
 
             
             
 
 
Optimerade för nästa generations datorupplevelse

GIGABYTE har ett nära samarbete med Microsoft® WHQL certifieringsteamet för det kommande Windows 8 operativsystemet, för att på det absolut smidigaste sättet få en mjuk övergång vad det gäller drivrutiner och BIOS stöd. Detta säkerställer att GIGABYTE moderkort förser användaren med den absolut bästa upplevelsen för Windows 8 och dess alla nya spännande funktioner.

GIGABYTE moderkort har optimerats för att bli en idealist plattform för Windows 8. En helt ny stationär upplevelse som kombinerar ett nytt och förbättrat gränssnitt med en rad förbättringar inkluderat bättre OS navigering, bättre stöd för pekskärmar och "gester", bättre programstöd samt ytterligare integritet- och säkerhetsfunktioner


Windows 8 Höjdpunkter:
  • Nytt Windows 8 gränssnitt
  • Bättre prestanda och respons
  • Bättre stöd för multi-display
  • Snabbare boot tider

 
GIGABYTE Unika funktioner
GIGABYTE 3D BIOS™ (Dual UEFI)
Det revolutionerande GIGABYTE 3D BIOS™ mjukvaran bygger kring vår nya GIGABYTE UEFI DualBIOS™ teknik och är tillgängligt för konsumenter i två olika läge, mer instinktivt än vi någonsin tidigare har sett i en BIOS-miljö. GIGABYTE har återskapat den traditionella BIOS upplevelsen och ger mainstream och entusiaster ett unikt urval av inställningar vi ett kraftfullt grafiskt gränssnitt.
   
   

Dual UEFI BIOS Tekniken
I hjärtat av den spännande 3D BIOS™ tekniken finns ett par fysiska BIOS-chip som innehåller GIGABYTE exklusiva, egenutvecklade UEFI BIOS-teknik. Med ett överlägset grafiskt gränssnitt som kan hantera 32-bitars färgbilder och flytande navigering gör UEFI DualBIOS™ BIOS konfiguration till en ny och spännande upplevelse, både för nya användare men även för de mest erfarna. UEFI BIOS ger också stöd för stora hårddiskar på ett 64-bitars operativsystem. DualBIOS™ är en GIGABYTE patenterad teknik som automatiskt återställer BIOS när "main BIOS" har kraschat eller misslyckats med att läsa in inställningarna. Utrustat med två fysiska BIOS-chip direkt på moderkortet tillåter GIGABYTE DualBIOS™ att man snabbt och smärtfritt kan återställa skadade BIOS.

 

Modeller
Intel
Model Name
Z77
 
H77
 
B75
Q77
X79
 
C606
   
H61
 
Z68
   
P67
   
H67
   
Q67
   
NM70
 
 
 
 
AMD
Modell
A75
 
A55
990FX/990X
 
970
 
 
 
Note : Vissa avancerade Windows 8 funktioner kräver optimerad programvara så som touch-screen skärm, UEFI BIOS, SSD vilket kanske inte finns tillgängligt på alla system. GIGABYTE Dual UEFI BIOS tillgängligheten kan variera mellan olika moderkortsmodeller. Vänligen besök respektive hemsida för fler detaljer.


 
 
Dela webbsidan på Facebook och Twitter:   
Alla immateriella rättigheter, inklusive upphovsrätt och varumärke för detta arbete och dess härledda verk tillhör eller är licensierade till, 
GIGA-BYTE TECHNOLOGY CO., LTD. All otillåten användning är strängt förbjuden.
GIGABYTE