120 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa ostaa pelikannettavia, vaikka he ovat sisällöntuottajia. Oletko sinä yksi heistä?
Fakta: HD-, 3D- ja raskaiden moniajotyönkulkujen parissa työskentely vaatii säännöstään enemmän kuin mitä pelikannettavista irtoaa. GIGABYTE tarjoaa luoville ammattilaisille räätälöidyn kannettavan tietokoneen, jonka suorituskyky ei kärsi kompromisseista.
Suunniteltu luovien alojen ammattilaisille
Suorituskyky
Core i7 / i9 -tason huikea suorituskyky ja nopea RTX-renderöinti - hyvästit ärsyttäville viiveille.
Studio-ajurit
Optimoitu yli 40:lle yleisimmälle kuvankäsittelyohjelmalle - sujuvaa ja pätkimätöntä luomista.
Jäähdytys
Huippuluokan jäähdytysjärjestelmä: ei enää ylikuumenemista.
Tarkat värit
Tarkat värit kertaheitolla. Näytön värit noudattavat Pantone-värikarttaa.
Kestää käytössä
8,5 tunnin akunkesto - yllin kyllin virtaa työntekoon tien päällä.
Liitettävyys
Ei enää häiritseviä sovitinsotkuja: 9 liitäntää, mukaan lukien Thunderbolt 3 ja SD-kortinlukija.
Kannettava
Kevyt, tyylikäs ja käsin kosketeltavan laadukas: suunniteltu todelliselle reissaavalle sisällöntuottajalle.
Näyttö
Verrattoman upea näyttö luomiseen, pelaamiseen tai suosikkiohjelmiesi suoratoistamiseen.
Kaikki kaipaamasi tehokkuus ja nopeus jotta voit luoda parhaat teoksesi
AERO on varustettu uusimmilla 10. sukupolven Intel Core -suorittimilla ja NVIDIA RTX Super -grafiikoilla. AERO tarjoaa huikeaa tehokkuutta ja paljon tallennustilaa - tämä mallisto on suunniteltu raskaaseen työnkulkuun ja moniajoon. Jokainen laite on kalibroitu ja optimoitu maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi yli 40:ssä suositussa ohjelmissa, kuten Adobe CC:ssä, Autodesk Mayassa ja Unrealissa. Lisäksi GIGABYTE on maailman ainoa kannettavien tietokoneiden valmistaja, joka käyttää Microsoftin Azure -koneoppimista. Tämä älykkäästi oppiva järjestelmä säätää automaattisesti asetukset parasta mahdollista suorituskykyä varten.
Ei enää pitkiä odotteluja tai nykimistä - päästä luovuutesi valloilleen ja anna mennä, koko päivän ja täysillä!
Tee töitä ja pelaa täysillä, ilman hikeentymistä
Onko kannettava tietokoneesi koskaan ylikuumentunut ja kaatunut kesken tärkeän projektin työstämistä? Sano hyvästit ylikuumenemiselle: AERO-malliston kannettavissa on ainutlaatuinen kahdella 71-lapaisella tuulettimella ja viidellä jäähdytysputkella varustettu jäähdytysjärjestelmä. GIGABYTEn ainutlaatuisella WINDFORCE Infinity -jäähdytystekniikalla varustettu AERO toimii sujuvasti jopa moniajettaessa useita raskaita ohjelmistoja. Tämä parantaa tietokoneen suorituskykyä ja pidentää sen käyttöikää. AERO pysyy viileänä, vaikka kaikki näyttäisi olevan yhtä sotkua.
Eleganttia designia X viimeisteltyä käsityötä
= AERO
AERO-mallistossa on hienostunut ja tyylikäs alumiinirunko, joka on suunniteltu huolellisesti sekä esteettiseksi että ergonomiseksi. Taiwanissa valmistetun rungon laadukkuus tuntuu myös yksityiskohdissa ja kokoonpanossa. Se tarjoaa ylellisen kevyen, silti kestävän tuntuman. AEROn ainutlaatuinen liukumaton pinta mahdollistaa laitteen nostamisen vaivattomasti kahdella sormella, mikä lisää käyttöturvallisuutta.
Tyylikäs olemus ja lukuisat liitännät vapauttavat sisällöntuottajat työskentelemään missä ja milloin tahansa, ilman erillisten sovittimien raahaamista mukana.
Tarkat värit kertaheitolla.
AERO on ainoa X-Rite ™ Pantone® -värikalibroitu- ja -sertifioitu tietokone. Sen 4K UHD -paneelin huikea tarkkuus ja HD-kuvaan verrattuna yhdeksänkertainen pikselimäärä varmistavat, ettei ainoakaan yksityiskohta jää huomaamatta kuvia ja videoita editoitaessa. Jokainen AMOLED-näytön pikseli voidaan valaista itsenäisesti. Huippuluokan kontrasti näyttää todelliset värit. Laaja väriasteikko toistaa 25 % enemmän värejä kuin tavallisen näytön paneeli. Mitä ruudullasi näet, se paperillekin tulostuu. AERO varmistaa selustasi.
Puhtia luomiseen, vauhtia pelaamiseen
Kaikkien meidän on pidettävä välillä taukoja. Ja kyllähän me tiedämme, että luovat ihmiset rakastavat myös pelaamista. Olet varmaan kuullut sanonnan liiasta työstä ja liian vähäisestä levosta? Ota siis välillä rennommin 4K UHD HDR -näytön ääressä tai huikean Full HD 144 hertsin virkistystaajuusnäytön ääressä ja nauti hienosti pyörivistä peleistä. Ota ilo irti myös huikean häikäisevästä RGB Fusion 2.0 -näppäimistöstä, joka tukee 16,67 miljoonan värin taustavalaisua. Käyttäjät voivat mukauttaa näppäimistönsä valaistuksen itsensä näköisiksi. Erotu joukosta ja talleta nimet yhdellä napinpainalluksella.
TESTIMONIAL
Suositellut mallit
Käyttötavat Graafinen suunnittelu ja Valokuvien käsittely Videoeditointi 3D-mallinnus ja mallintaminen
CPU Core i7 and above Core i7 / i9 Core i7 and above,
i9 would be a plus
GPU GTX 1660Ti and above RTX 2060 and above RTX 2070 and above
RAM 8GB/16GB 32GB 32GB
Storage 256GB and above 512GB and above 512GB and above
Products
AERO 15 OLED
(Intel 10th Gen)
Learn More
AERO 15
(Intel 10th Gen)
Learn More
AERO 17 HDR
(Intel 10th Gen)
Learn More
AERO 17
(Intel 10th Gen)
Learn More
Jälleenmyyjät