120 millioner mennesker verden rundt kjøper laptoper laget til spilling selv om de skal bruke dem til innholdsproduksjon. Er du en av dem?
Fakta: Arbeid med HD, 3D og tunge arbeidsrutiner med flere samtidige oppgaver krever mer enn det en laptop laget for spilling kan levere. GIGABYTE gir deg det nærmeste du kommer en spesiallaget laptop designet for kreative yrker og gir deg kompromissløse ytelser.
Utformet med profesjonelle innholdsleverandører i tankene
Ytelser
Superhøye ytelser med Core i7/i9, lynrask RTX-rendering; nå kan du si farvel til forsinkelser.
Studio Driver
Optimalisering for mer enn 40 vanlige billedredigeringsprogrammer gir en jevn arbeidsflyt gjennom hele prosessen.
Kjøling
Fantastisk kjølesystem, du vil aldri oppleve overoppheting.
Presise farger
Presise farger uten ytterligere kalibrering. Skjermfargene stemmer overens med Pantone-fargeatlaset.
Kraftig batteri
Med 8,5 timer batteritid har du all kraften du trenger mens du er på farten.
Tilkobling
Et liv uten dongles: 9 eksterne porter, blant annet en Thunderbolt 3 og en SD-port, sikrer optimal arbeidsflyt.
Bærbar
Lett og stilig med en følbar byggkvalitet; laget for seriøs innholdproduksjon mens du er på farten.
Skjerm
Banebrytende grafikk til innholdsproduksjon, spilling eller strømming.
All kraften og farten du trenger for å lage mer av det du skaper
AERO er utstyrt med den nyeste Intel Core-prosessoren av 10. generasjon og NVIDIA RTX Super-grafikk. Med superhøye ytelser og stor lagringskapasitet er AERO-serien laget for å takle tunge arbeidsprosesser og flere samtidige oppgaver. Hver maskin er optimalisert til bruk med over 40 av de vanligste programmene, som Adobe CC, Maya og Unreal, og er kalibrert for å sikre ytelser i toppklassen. GIGABYTE er også verdens eneste laptopprodusent som har implementert Microsoft Azure AI. Denne dype læringsteknologien justerer automatisk innstillingene for å levere optimale ytelser.
Jobb hardt, og spill hardt mens du holder temperaturen nede
Har du opplevd at en laptop blir for varm midt i redigeringen av et viktig prosjekt? Si farvel til overoppheting med AERO-serien, takket være et unikt kjølesystem med to vifter med 71 blader og 5 kjølerør. Med GIGABYTEs unike WINDFORCE Infinity-kjølingsteknologi opprettholder AERO jevn drift selv når du kjører flere tunge prosesser samtidig, noe som også forlenger laptopens liv. Når alt virker kaotisk, sikrer AERO deg en bekymringsfri arbeidsflyt.
Elegant design + raffinert håndverk
= AERO
AERO-serien leveres med et elegant aluminiumskabinett utformet med både estetikk og ergonomi i tankene. Maskinene er produsert i Taiwan, og standarden er hevet med presisjonsdesign og en produksjonsprosess som leverer et produkt som føles lett, men solid. AEROs unike friksjonsoverflate gjør det lett å plukke opp maskinen med to fingre, noe som bedrer sikkerheten.
Det strømlinjeformede designet med mange I/O-koblinger gir innholdsleverandører på farten trygghet til å kunne jobbe hvor som helst og når som helst uten plagsomme dongles.
Presise farger uten ytterligere kalibrering
AERO er den eneste datamaskinen som er sertifisert som X-Rite ™ Pantone®-fargekalibrert. 4K UHD-skjermen har ultrahøy oppløsning med 9 ganger så mange piksler som HD, så ingen detaljer skal gå tapt under redigering av videoer eller bilder. Alle pikslene i AMOLED-skjermen kan lyse opp uavhengig av hverandre og vise ekte farger med ultrahøy kontrast. Det brede fargespekteret dekker 25 % flere farger enn en gjennomsnittsskjerm. Det du ser er det du skriver ut, AERO har full kontroll.
Kraft nok til innholdsproduksjon, fart nok til spill
Det er bare å se det i øynene: Alle trenger en pause innimellom, og vi vet at mange innholdsleverandører liker å spille. Ingen er tjent med å bare jobbe og aldri ha det moro. Velg 4K UHD HDR eller Full HD 144Hz for å spille med jevne bilder. Og med RGB Fusion 2.0-tastaturet, som har en belysning med støtte for 16,67 millioner farger, kan du tilpasse tastaturet så det ser ut akkurat som du vil. Skill deg ut og ta knekken på motstanderne med et knappetrykk.
TESTIMONIAL
Anbefalte modeller
Bruksområder Grafisk design og Billedredigering Videoredigering 3D-rendering og -modellering
CPU Core i7 and above Core i7 / i9 Core i7 and above,
i9 would be a plus
GPU GTX 1660Ti and above RTX 2060 and above RTX 2070 and above
RAM 8GB/16GB 32GB 32GB
Storage 256GB and above 512GB and above 512GB and above
Products
AERO 15 OLED
(Intel 10th Gen)
Learn More
AERO 15
(Intel 10th Gen)
Learn More
AERO 17 HDR
(Intel 10th Gen)
Learn More
AERO 17
(Intel 10th Gen)
Learn More
Her kan du kjøpe den