120 miljoner runt om i världen köper gaming-laptops även fast de är content creators. Är du en av dem?
Fakta: Att jobba med HD, 3D och tunga arbetsflöden med multi-tasking kräver mer än vad en spel-laptop kan erbjuda. GIGABYTE levererar det närmsta du kan komma en skräddarsydd laptop, speciellt designad för kreativa yrken - Kompromisslös med full prestanda.
Designad med proffs i åtanke
Prestanda
Core i7 / i9 superhög prestanda, RTX snabb återgivning - Säg hejdå till störande lagg
Studio Driver
Optimering av mer än 40 vanligt använda bildbehandlingsprogram ger jämnt och smidigt skapande.
Kylning
Fantastiskt kylningssystem: Inget mer överhettning.
Exakt färg
Färgen är exakt från första början. Färgerna på skärmen är inte annorlunda från Pantones färgskala.
Klarar sig länge
8.5 timmars batteritid, vilket är allt du behöver för att skapa på språng.
Anslutning
Ett liv utan dongle: 9 externa portar, inklusive en Thunderbolt 3 och SD-port för optimalt arbetsflöde.
Portabel
Lätt, stilren och kvalitet som du kan känna: Designad för seriöst skapande on-the-go
Skärm
Enastående grafik för att skapa, spela eller streama dina favoritprogram.
All den kraft och hastighet du behöver för att skapa
AERO är utrustad med den senaste 10:e generationens Intel Core processorer och NVIDIA RTXs supergrafik. AERO-serien är skapad för att klara av tunga arbetsflöden och multitasking, genom riktigt hög prestanda och stor lagringskapacitet. För att säkerställa högsta prestanda är varje enhet optimerad för användande av över 40 av de vanligaste programmen som Adobe CC, Maya och Unreal,. GIGABYTE är också världens enda laptops-tillverkare som har implementerat Microsoft Azure AI. Denna djupa inlärningsteknologi ändrar automatiskt på inställningar för att leverera optimal prestanda.
Ingen mer väntan på långa renderingstider eller irriterande hackande: skapa på ditt sätt, hela dagarna, snabbt och lätt.
Jobba och spela hårt medan du håller dig cool
Har din laptop någonsin överhettats och fryst mitt i när du jobbar med ett viktigt projekt? Säg hejdå till överhettning med AERO-serien, tack vare sitt unika kylsystem, utrustat med två 71-blads fläkt och 5 kylrör. Utrustad med GIGABYTEs unika WINDFORCE Infinity kylsystem, fungerar AERO smidigt även när man multitaskar tunga program, vilket också förlänger laptopens prestanda och livstid. När allt annat verkar vara en enda kaotisk röra, håller sig AERO kylig.
Elegant design + raffinerat hantverk
= AERO
AERO-serien är klädd i ett raffinerad och elegant aluminiumchassi, tillverkat med estetik och ergonomi i åtanke. Laptopen är tillverkad i Taiwan, med förhöjd standard gällande precis design och montering, vilket resulterar i en lyxig, lättviktig men ändå hållbar känsla. AEROs unika design med halkskydd tillåter att man kan lätt lyfta det med två fingrar, vilket förbättrar säkerheten.
Ett elegant utseende med flera I / O -portar ger kreatörer på språng självförtroendet att jobba vart som helst, när som helst, helt utan dongles.
Exakt färg redan från början
AERO är den enda dator som är kalibrerad och certifierad med X-Rite ™ Pantone®. AEROs 4K UHD-paneler ger riktigt hög upplösning, och pixlarna är 9 gånger HD, vilket gör att inga detaljer försvinner när man redigerar video eller bilder. Varje pixel av AMOLED-skärmen har möjlighet att lysa upp för sig själv, och visa upp ren färg med dess ultrahöga kontrast. Det breda färgspektrat täcker 25% mer färger än den genomsnittliga panelen. Det du ser är det du skriver ut, Du kan lita på AERO.
Kraft nog för att skapa, hastighet nog för att spela
Det är bara att inse att alla behöver en paus ibland, och vi vet att kreatörer också gillar att spela. Ingen tjänar på att bara jobba hela tiden, utan att också ha kul emellanåt. Välj 4K UHD HDR-skärm eller full HD 144Hz hög uppdateringsfrekvens för att uppleva smidigt spelande. Plus det häftiga RGB Fusion 2.0-tangentbordet, som stödjer 16.67 miljoner olika färger av bakgrundsbelysning, och låter användarna skräddarsy sina tangentbord med en egen stil. Stick ut, och ta kål på din motståndare med ett knapptryck.
TESTIMONIAL
Rekommenderade modeller
Användningsområden Grafisk design och Fotoredigering Videoredigering 3D rendering- och modellering
CPU Core i7 and above Core i7 / i9 Core i7 and above,
i9 would be a plus
GPU GTX 1660Ti and above RTX 2060 and above RTX 2070 and above
RAM 8GB/16GB 32GB 32GB
Storage 256GB and above 512GB and above 512GB and above
Products
AERO 15 OLED
(Intel 10th Gen)
Learn More
AERO 15
(Intel 10th Gen)
Learn More
AERO 17 HDR
(Intel 10th Gen)
Learn More
AERO 17
(Intel 10th Gen)
Learn More
Här kan du köpa