On/Off Charge driver download
     
     
  GIGABYTE îţi permite încărcarea rapidă a iPhone / iPad / iPod Touch  
 

Nu încape nici o îndoială că Apple iPhone, iPod şi iPod Touch au fost un imens succes şi mulţi dintre voi aveţi unul dintre acestea. Cu toate acestea, aparatele au de suferit din cauza unei mici probleme, nu se încarca foarte rapid când sunt conectate la PC. Nu ar fi super dacă iPhone-ul s-ar încărca la fel de repede de la computer cum se încarcă de la priză?

Cele mai noi plăci de bază de la GIGABYTE sunt echipate cu tehnologia ON/OFF Charge ce permite nu numai încărcarea iPhone, iPad sau iPod Touch, dar permite ca încărcarea să fie rapidă. Ca bonus, încărcarea este posibilă şi cu PC-ul oprit, astfel încât chiar dacă uitaţi să îl puneţi la încărcat dupa ce aţi sincronizat muzica, aparatul va fi încărcat complet când veţi avea nevoie de el.

 
     
 
Încărcare rapidă pentru iPhone / iPad / iPod touch
 
 
  Încărcare
  rapidă
PC
Power
         
Timp de încărcare
(mai mic = mai bun)
În uz
Standby
Suspend
to RAM
Suspend
to DISK
Shutdown
(S0)
(S1)
(S3)
(S4)
(S5)
GIGABYTE
ON/OFF
Charge
Da
Da
Da
Da*
Da*
 
Până la 40%
mai rapid
Design
tradiţional
Nu
Nu
Nu
Nu
Nu
 
 
 
*Din cauza anumitor limitări ale telefoanelor mobile, utilizatorii pot fi nevoiti să conecteze telefonul mobil la PC înainte ca PC-ul să intre în modul S4/S5 pentru a se permite încărcarea rapidă de la un port USB fără ON/OFF Charge.
Rezultatele încărcării pot varia în funcţie de model.
 
     
 
Fiind bazată pe designul ne-egalat GIGABYTE 3x USB power boost , împreună cu un design hardware complet nou, tehnologia GIGABYTE ON/OFF Charge oferă un set de conectori USB alb-roşii ce pot fi conectaţi cu uşurinţă la porturile USB frontale ale sistemului. Acestea nu sunt doar porturi normale USB, ci şi porturi cu încărcare rapidă pentru echipamentele mobile. Chiar dacă iPhone, iPad sau iPod Touch
sunt conectate la porturile USB cu încărcare rapidă în timp ce sistemul este pornit,în mod sleep/standby, sau chiar când este oprit, încărcarea iPhone, iPad sau iPod Touch va avea loc.
 
     
 

On/Off Charge va micşora timpul de încărcare cu până la 40% datorită unui alt design inovator de la GIGABYTE. Timpul redus de încărcare înseamnă că o încărcare completa a unui iPhone, iPad sau iPod Touch va dura doar aproximativ 2 ore, încarcarea printr-un port standard USB depăşind 3 ore.

Tehnologia GIGABYTE ON/OFF Charge este disponibilă pe o gamă extinsă de plăci de bază GIGABYTE. Consultaţi site-ul oficial GIGABYTE tpentru a primi confirmarea că este disponibil pe placa de bază aleasă de Dvs.

 
Port USB cu ON/OFF Charge
 
 
 
  *Cu un simplu update al On/Off Charge driver , utilizatorii plăcilor de bază GIGABYTE pot beneficia la maxim de încărcarea prin USB a iPhone/iPad/iPod Touch, având astfel la dispoziţie mai multe opţiuni convenabile pentru încărcarea noului echipament.
 
     
 
* Din cauza anumitor limitări ale telefoanelor mobile, utilizatorii pot fi nevoiti să conecteze telefonul mobil la PC înainte
  ca PC-ul să intre în modul S4/S5 pentru a se permite încărcarea rapidă de la un port USB fără ON/OFF Charge.
* Maximum 3 echipamente pot fi încărcate în acelaşi timp. Curentul de încărcare poate varia în funcţie de specificatiile PSU 5V stand-by.
 
 
On/Off Charge driver download  

Când instalaţi driverul ON/OFF charge, faceţi update la cea mai nouă versiune de BIOS pentru a avea cea mai bună eficienţă a produsului.

 
  iPhone, iPad şi iPod touch sunt mărci înregistrate ale Apple Inc.  
   
 
TOP
 
   
Răspândeşte ştirile prin Facebook şi Twitter:  
Toate drepturile de autor, inclusiv drepturile de copiere şi drepturile de marcă din acest site şi al lucrărilor derivate din acest site, sunt proprietatea, şi sunt
licențiate către, GIGA-BYTE Technology Co. LTD. Orice uz neautorizat este strict interzis.
translated by Dragoş Frangu