Alegeţi o placă de bază Ultra Durable™ pentru noul vostru PC
 
 
|
|
 

 

 

GIGABYTE 3D BIOS(patent în așteptare)
Aplicaţia revolutionară GIGABYTE 3D BIOS™ are la bază noua tehnologie GIGABYTE UEFI DualBIOS™ şi este disponibilă utilizatorilor în 2 moduri noi şi exclusive de interacţiune, oferind utilizatorilor mainstream şi entuziaşti interfeţe grafice puternice şi unice.
Modul 3D
Proiectat pentru a oferi un mediu BIOS extrem de simplificat și prietenos, modul exclusiv GIGABYTE 3D ofera o interfaţă complet interactivă şi ilustrativă ce permite utilizatorilor să faca ajustările importante cu uşurinţă şi intuitiv din setările UEFI BIOS pentru a obţine performanţe optime. Modul 3D permite utilizatorilor novici să înţeleaga mai bine ariile plăcii de bază ce sunt afectate de setările BIOS, înţelegând astfel mai clar funcţionalitatea BIOS.
 

Modul avansat
Modul avansat ofera un mediu mai complex pentru UEFI BIOS gândit special pentru overclockeri şi power useri ce doresc un control maxim asupra hardware-ului din PC. Tehnologia de tuning GIGABTYE M.I.T. este oferită împreună cu parametri complet configurabili pentru noul GIGABTE digital 3D Power engine. Pe scurt, modul avansat combină cunoştinţele GIGABYTE BIOS cu care v-aţi obişnuit, împachetate într-o interfaţă grafică nouă şi optimizată UEFI.

Tehnologia UEFI DualBIOS™
În inima acestei tehnologii 3D BIOS™ este o pereche de BIOS ROM fizice care conţin tehnologia exclusivă GIGABYTE UEFI DualBIOS™ proiectată in-house. Având o interfaţă grafică superioară capabilă sa afişeze imagini color la 32-bit şi navigare prietenoasa cu mouse-ul, GIGABYTE UEFI DualBIOS™ face din configurarea BIOS o noua şi interesantă experienţă atât pentru utilizatorii novici cât şi pentru cei experimentaţi. GIGABYTE UEFI DualBIOS™ aduce de asemenea suport nativ pentru HDD-uri de capacitate mare pentru sistemele de operare pe 64-bit.

 

 

Răspândeşte pagina prin Facebook şi Twitter:  
Toate drepturile de autor, inclusiv drepturile de copiere şi drepturile de marcă din acest site şi al lucrărilor derivate din acest site, sunt proprietatea, şi sunt
licențiate către, GIGA-BYTE Technology Co. LTD. Orice uz neautorizat este strict interzis.