Alegeţi o placă de bază Ultra Durable™ pentru noul vostru PC
 
 
|
|
 

 

 

Plăci de bază Dual Port Thunderbolt™
 
 
   
Seria de plăci de bază GIGABYTE 7 este prima ce oferă porturi dual onboard Thunderbolt™ certificate. Capabile să conecteze până la 12 echipamente plus 3 display-uri digitale simultan, cu rate de transfer a datelor uimitoare ce pot atinge 1TB de date în doar 5 minute, plăcile de bază GIGABYTE Thunderbolt™ oferă cea mai rapidă interfață de conectare existentă pe PC-urile desktop.
 
 
  Echipamente multiple conectate în serie (margaretă)

Compatibilitatea poate varia în funcție de configurația sistemului și specificațiile echipamentelor

 

Plăcile de bază GIGABYTE Thunderbolt™ permit utilizatorilor să lege în sistem margaretă (în serie) până la 12 echipamente simultan cu ajutorul unei incredibile conducte de date bi-direcționale de 10Gbps ce include atât traficul PCIe cât și DisplayPort. Plăcile de bază GIGABYTE Thunderbolt™ redefinesc conectivitatea PC-urilor desktop făcând conectivitatea multiplelor echipamente de stocare de mare viteză și a display-urilor HD mai ușoară ca până acum.

  Performanțe High-Speed I/O
   
   
    Dual Thunderbolt™
  Performanțele pot varia în funcție de configurația sistemului și specificațiile echipamentelor

 

 

Dual Thunderbolt™ - Conectivitate rapidă, flexibilă și simplă pentru placa de bază
Plăcile de bază GIGABYTE Thunderbolt™ sunt primele certificate de Intel ce oferă dual port Thunderbolt™ direct pe panoul din spate al plăcii de bază, fiecare port Thunderbolt™ suportând un maxim de viteză de transfer de date simultan bi-direcțional de până la 10Gbps – astfel se poate transfera un film full HD 1080p în mai puțin de 30 de secunde.

Implementarea GIGABYTE dual port Thunderbolt™ asigură conectivitatea maximă posibilă, suportând până la 12 echipamente individuale conectate simultan, fiecare port oferind o lățime de bandă completă de 10Gbps.
Cum funcționează tehnologia Thunderbolt™
           
  PCI Express*       PCI Express
      Cablu Thunderbolt™    
           
  DisplayPort       DisplayPort
           
    Thunderbolt
Controller
  Thunderbolt
Controller
 

Thunderbolt™ combină protocoalele DisplayPort și PCI Express într-un singur cablu astfel încât utilizatorii pot conecta o multitudine de tipuri de echipamente în tandem cu HD streaming video și audio pe 8 canale, toate simultan printr-un singur cablu special. Utilizatorii se pot bucura de o flexibilitate îmbunătățită prin conectarea în sistem margaretă (în serie) a mai multor echipamente bucurându-se în continuare de latențe scăzute și de cele mai bune viteze de transfer de date din industrie.

 
 
Thunderbolt Technology Experience Overview Video 2012
 
 
 
* Disponibilitatea Thunderbolt™ poate varia în funcție de model.

 

Răspândeşte pagina prin Facebook şi Twitter:  
Toate drepturile de autor, inclusiv drepturile de copiere şi drepturile de marcă din acest site şi al lucrărilor derivate din acest site, sunt proprietatea, şi sunt
licențiate către, GIGA-BYTE Technology Co. LTD. Orice uz neautorizat este strict interzis.