Alegeţi o placă de bază Ultra Durable™ pentru noul vostru PC
 
 
|
|
 

 

 

Suport unic onboard mSATA SSD

Seria de plăci de bază GIGABYTE 7 este dotată cu un slot mSATA onboard ce permite integratorilor DIY să beneficieze de tehnologii avansate bazate pe SSD cum ar fi Intel® Smart Response şi Intel® Rapid Start. Instalarea unui mSATA SSD accesibil şi de capacitate mică direct pe placa de bază îmbunătăţeşte performanţele PC-ului datorită unui timp de răspuns general mai bun, unui timp mai scurt de boot şi a unor timpi mai reduşi pentru resume.

 

Simplu și Eficient
Modulele mSATA sunt uşor de instalat, ocupă mai puţin spaţiu, consumă mai puţină energie şi nu necesită cabluri suplimentare pentru sistemele cu dimensiuni mici.

Cost redus
Modulele mSATA sunt mai ieftine decât SSD-urile normale – folosind mai putin PCB şi neavând nevoie de carcasă exterioară.

Folosesc bus SATA, nu PCIe
mSATA SSD folosesc o interfaţă Mini-PCIe ce se conectează direct la placă prin portul de date SATA, lăsând libere toate lane-urile PCIe.
Caracteristici de Overclocking
Buton onboard Clear CMOS
ușurează resetarea BIOS la setările de fabrică.
 
 
Buton onboard Restart
control maxim pentru utilizator.
 
 
Onboard Power și LED Debug
Folositor utilizatorilor când se testează diferite configurații hardware.
 
 
OC-PEG
Conectori onboard de alimentare SATA pentru mai multă putere PCIe pentru configurații cu grafica multiplă.
 
 
Comutator onboard BIOS
Comutare facilă pentru Dual UEFI BIOS ROM.
 

     GA-Z77X-UD5H

GIGABYTE te ajută să încarci rapid iPhone / iPad / iPod Touch

Tehnologia GIGABYTE On/Off Charge permite încărcarea iPhone, iPad şi iPod Touch indiferent că PC-ul este pornit, în standby sau chiar oprit. Fiind derivat din caracteristica apreciată GIGABYTE 3x USB Power, On/Off Charge permite echipamentelor să primească mai mult curent din porturile USB ale plăcilor de bază GIGABYTE faţă de cât permit porturile USB standard, astfel încât încărcarea prin PC va fi la fel de rapidă ca şi cu încărcatorul echipamentului.

 
Încarcă rapid iPhone-ul tău oricând
Încărcare rapidă pentru iPhone / iPad / iPod touch
 
PC 
Power 
În uz
Standby
Suspend
to RAM
Suspend
to DISK
Shutdown
Timp de încărcare
(mai mic = mai bun)
  Încărcare
rapidă
(S0)
(S1)
(S3)
(S4)
(S5)
 
GIGABYTE
ON/OFF
Charge
Da
Da
Da
Da*
Da*
 
Până la 40% mai rapid
 
Design
tradiţional
Nu
Nu
Nu
Nu
Nu
 
*
Din cauza anumitor limitări ale telefoanelor mobile, utilizatorii pot fi nevoiti să conecteze telefonul mobil la PC înainte ca PC-ul să intre în modul S4/S5 pentru a se permite încărcarea rapidă de la un port USB fără ON/OFF Charge.
Rezultatele încărcării pot varia în funcţie de model.


3x USB Power Boost

Plăcile de bază GIGABYTE aduc un plus de putere de 3x pe USB, oferind compatibilitate crescută şi mai multă energie echipamentelor USB. Designul unic de alimentare USB de la GIGABYTE este de asemenea capabil să regleze ieşirea pe toată gama de tensiuni, astfel crescând compatibilitatea cu echipamentele USB. În plus, siguranţele dedicate cu rezistenţă redusă asigură căderi de tensiune mai joase şi permit o distribuire mai stabilă şi mai consistentă de energie.

 * Puterea 3x USB este o valoare teoretică maximă.
    Perfomanțele actuale pot varia în funcție de configurația sistemului.

   


O siguranţă pentru fiecare port USB
Design GIGABYTE cu o siguranţă pe fiecare port USB
Design tradiţional cu o siguranţă pentru porturi
Multi-USB
LAN Optimizer - utilitar pentru optimizarea inteligentă a managementului rețelei
GIGABYTE LAN Optimizer este proiectat pentru a permite utilizatorilor să administreze diferite tipuri de trafic de rețea astfel încât streamuri de date cum ar fi HD media, navigare pe internet sau gaming online să fie prioritizate în fața descărcărilor mari de date ce au tendința de a strangula lățimea de bandă totală.

 

 

Răspândeşte pagina prin Facebook şi Twitter:  
Toate drepturile de autor, inclusiv drepturile de copiere şi drepturile de marcă din acest site şi al lucrărilor derivate din acest site, sunt proprietatea, şi sunt
licențiate către, GIGA-BYTE Technology Co. LTD. Orice uz neautorizat este strict interzis.