Alegeţi o placă de bază Ultra Durable™ pentru noul vostru PC
 
 
|
|
 

 

 


Plăcile de bază din seria GIGABYTE 7 Ultra Durable™

Noua platformă Intel® Z77 aduce o gamă de îmbunătăţiri tehnologice faţă de platformele anterioare, devenind astfel cea mai completă tehnic şi cea mai atractivă platformă de pe piaţă în acest moment.

  Placa ta de bază contează
 

A 3-a generație de procesoare Intel® Core™

Noua generaţie 3 de procesoare Intel® Core™ este fabricată folosind un proces pe 22nm pentru a crea o platformă optimizată vizual si de mare performanţă. Fiind bazată pe socketul deja matur LGA 1155, a 3-a generaţie de procesoare Intel® Core™ are până la 4 nuclee de procesare de mare performanţă pe 64-bit şi până la 8MB L3 cache Smart Cache. A 3-a generaţie de procesoare Intel® Core™ permite o creştere automată a vitezei de ceas şi a performanţei generale atunci când este mai mare nevoie.

Suport Lucid Universal MVP

Seria de plăci de bază GIGABYTE 7 suportă tehnologiile de virtualizare Lucid Virtu GPU - un software optimizat de virtualizare ce îmbunătăţeşte calitatea video a PC-ului cu timpi mai rapizi de răspuns, procesare video îmbunătăţită şi redare media mai fină, toate cu un consum redus de energie.

Lucid Universal MVP permite de asemenea şi Hyperformance, ce elimină sarcinile redundante de randare şi prezice potenţialele probleme de sincronizare video, producând mai multe cadre pe secundă, grafică mai bună şi reducând tearing-ul.


• Creşte timpul de răspuns şi FPS în orice joc
• Creşte frame rate în jocuri cu 30-70%
• Creşte Vsync frame rates – 120 FPS+
• Îmbunătăţeşte calitatea vizuală fără tearing
• Lucrează fără probleme cu sute de jocuri
 
Upgrade gratuit pentru grafica ta
Echipament de test: procesor din a 3-a generație Intel Core 3.2G/GA-Z77X-UD3H/DDR3 1333/Win7 64Bit. Prețurile sunt doar de referință. Prețurile individuale pot varia în funcție de regiune.

 

Grafică comutabilă
Permite utilizatorilor să comute dinamic între grafica integrată și plăcile video high-end, 3D dedicate.
 

Intel® HD Graphics 2500/4000

Seria de plăci de bază GIGABYTE 7 este optimizată să ofere performanțe maxime împreună cu a 3-a generație de procesoare Intel® Core™ dotate cu un motor grafic complet nou. Intel® HD Graphics 2500/4000 are caracteristici și capabilități pentru îmbunătățirea semnificativă a performanțelor față de generațiile anterioare.

Microsoft DirectX 11 oferă efecte vizuale 3D extraordinare ce se regăsesc în jocurile cele mai noi de pe PC și este gândit să fie mai eficient și să beneficieze de puterea procesoarelor actuale multi-core, și să ofere suport pentru tehnici sofisticate de shading și texturing cum ar fi tessellation.

 
Performanțele Intel HD Graphics până la
80+
  Z77 + 3rd Gen. Intel® Core™ processor
  Z68 + 2nd Gen. Intel® Core™ processor
3DMark Vantage
(Performance)
Performanțele GPU dedicat
până la
50+
  Z77 + Discrete GPU + 3rd Gen. Intel® Core™ processor + Virtu MVP
  Z68 + Discrete GPU + 2nd Gen. Intel® Core™ processor
3DMark Vantage
(Extreme)
Benchmark doar pentru referință. Rezultatele pot varia în funcție de configurația sistemului.

Suport pentru PCI Express Gen. 3

Suport USB 3.0 şi PCI Express Gen 3.0 – plăcile de bază din seria GIGABYTE 7 beneficiază de avantajele celor mai noi tehnologii de conectivitate şi expansiune disponibile pe platformeIntel. Pe lângă suportul nativ pentru SuperSpeed USB 3.0, platformele pentru cea de a 3-a generaţie de procesoare Intel® Core™ (incluzând chipset-ul Intel® Z77) sunt dotate cu noul bus de expansiune PCI Express gen. 3.0, ce permite utilizatorilor să se bucure de avantajele viitoarelor generaţii de plăci video dedicate de bandă largă.

* PCIE Gen.3 este dependent de compatibilitatea CPU şi a cardurilor de expansiune.


 

 

Răspândeşte pagina prin Facebook şi Twitter:  
Toate drepturile de autor, inclusiv drepturile de copiere şi drepturile de marcă din acest site şi al lucrărilor derivate din acest site, sunt proprietatea, şi sunt
licențiate către, GIGA-BYTE Technology Co. LTD. Orice uz neautorizat este strict interzis.