Alegeţi o placă de bază Ultra Durable™ pentru noul vostru PC
 
 
|
|
 

 

 

Motorul complet digital GIGABYTE
Seria de plăci de bază GIGABYTE Z77 beneficiază de un motor exclusiv complet digital ce alimentează cu maxim de energie a 3-a generaţie de procesoare Intel® Core™. Prin folosirea exclusivă de controllere digitale energia este livrata mult mai precis către cele mai consumatoare şi sensibile componente ale plăcii de bază.


Motor complet digital
 
4 zone principale de alimentare
 
GIGABYTE Turbo Voltage Response
Menţinerea tensiunii optime
 
Turbo Voltage Response
Turbo Voltage Response permite ca tensiunea pentru CPU şi memorie să atingă valoarea target mai repede, ajutând la îmbunătăţirea performanţelor de overclocking şi a economiei de energie.
 
Fără Turbo Voltage Response
 
Aceste componente includ controllere digitale individuale pentru CPU, grafica din procesor, VTT şi memoria sistem; fără îndoială cele mai importante componente de pe placa de bază. Acest motor complet digital permite o compensare precisă a auto-voltajului pentru un control excelent al modului în care este livrata energia către placa de bază din seria GIGABYTE 7.

Utilitar GIGABYTE 3D Power*
GIGABYTE 3D Power este un utilitar interactiv 3D ce permite ajustarea facilă a celor 3 dimensiuni ce controlează livrarea de energie către PC: Voltaj, Fază şi Frecvenţă. Ajustările în timp real ale acestor parametri înseamnă noi nivele de control, permiţând utilizatorilor să seteze şi să ajusteze performanţele plăcii de bază pentru a obţine un overclock stabil şi de mare performanţă.

*Ajustarea setărilor poate varia în funcţie de model.

3D Power: controlul voltajului
3D Power: controlul fazei
3D Power: controlul frecvenţei
     

 

 

Răspândeşte pagina prin Facebook şi Twitter:  
Toate drepturile de autor, inclusiv drepturile de copiere şi drepturile de marcă din acest site şi al lucrărilor derivate din acest site, sunt proprietatea, şi sunt
licențiate către, GIGA-BYTE Technology Co. LTD. Orice uz neautorizat este strict interzis.