GIGABYTE anunţă câştigătorii competiţiei ‘A75 OC Challenge’
Căutarea celui mai bun overclocker pe APU-urile AMD din seria A a luat sfârşit
Sep 09, 2011


 

Bucureşti, România – 13 Septembrie 2011 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, anunţă câştigătorii competiţiei GIGABYTE A75 OC Challenge, un concurs ce a durat o lună şi a fost găzduit de HWBOT.org, unde competitorii au fost chemaţi îşi pună la încercare cunoştinţele de overclocking pe orice placă de bază GIGABYTE A75.
 

GIGABYTE A75 OC Challenge a avut loc în luna August şi a avut 5 etape unice, fiecare fiind gândită individual pentru a testa noile APU AMD ‘Llano’ şi in special pentru a scoate cele mai bune perrformanţe din grafica integrată AMD HD 6000. Nu au fost permise plăci video dedicate.
 
Etapele A75 OC Challenge          
Etapa 1: 3Dmark 11 P (Preset)
Etapa 2: 3Dmark Vantage P (Preset)
Etapa 3: PCMARK 7
Etapa 4: Unique Heaven DX11
Etapa 5: UCBench2011
 
Câştigătorii A75 OC Challenge
#1. El Gappo– 44
puncte- Team Bench Tec UK – Marea Britanie
#2. Iron – 41
puncte- Team HwProject.net - Italia
#3. bennylodewijk33
puncte Team I.D. - Indonezia
 

Fiind câştigător al primului loc, El Gappo primeşte o placă de bază GIGABYTE 990FX-UD5. Câştigătorii locurilor 2 şi 3 au primit fiecare câte o placă de bază GIGABYTE E350N-USB3.
 
Pentru detalii complete ale competiţiei, regulament şi lista completă a tuturor rezultatelor şi scorurilor, vizitaţi:
http://hwbot.org/competition/gigabyte_apu_contest/
 
Plăcile de bază GIGABYTE A75
Plăcile de bază din seria GIGABYTE A75 sunt proiectate obţină cele mai bune performanţe din cea mai noua platformă AMD A75 ce suportă cele mai noi APU (accelerated processing units) pe 32 nm de la AMD din seria A.
 
APU-urile din seria A de la AMD sunt primele Accelerated Processing Units din lume ce combină un procesor grafic de mare performanţă cu un CPU dual sau quad pe aceeaşi pastilă de siliciu, oferind o experienţă de gaming 3D şi multimedia similară configuraţiilor cu plăci grafice dedicate.

Grafică onboard cu performanţe de grafică dedicată
Oferind suport pentru Microsoft® DirectX® 11, OpenGL 4.1 şi OpenCL 1.1, grafica din seria A de la AMD permite o experienţă de gaming 3D similară soluţiilor cu grafică dedicată entry-level, cu scoruri în 3DMark Vantage (Performance) în jurul a 4000 de puncte. Prin folosirea utilitarului GIGABYTE Easy Tune™ 6, utilizatorii pot overclocka APU-urile din seria A de la AMD pentru a obţine îmbunătăţiri de performanţă faţă de setările standard, obţinând astfel scoruri în 3DMark Vantage (setări Performance) de peste 6000 de puncte *.

*
Configuraţia de overclocking: GIGABYTE A75M-UD2H - AMD APU A8-8350 la 3.77GHz (Aircooling) - DDR3 - 2320MHz/ FSB-145MHz/GPU-870MHz
 
Pentru mai multe informaţii despre seria de plăci de bază GIGABYTE A75 şi APU-urile din seria A de la AMD, vizitaţi:
http://www.gigabyte.com/microsite/284/a-series.html


 

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}