GIGABYTE anunţă competiţia ‘Locked ‘n’ Loaded’ pe HWBOT
Blocaţi multiplicatoarele procesoarelor Intel® Core™
Sep 30, 2011

Bucureşti, România – 5 Octombrie 2011 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, anunţă cea mai nouă competiţie de overclocking realizată împreună cu HWBOT.org: ‘Locked ‘n’ Loaded’.
 
Competiţia GIGABYTE ‘Locked ‘n’ Loaded’ este deschisă tuturor overclockerilor ce folosesc orice procesor Intel® Core™ Sandy Bridge pe orice placă de bază GIGABYTE cu socket LGA 1155 folosind orice soluţie de răcire. Pentru a egala si mai mult şansele, competiţia GIGABYTE ‘Locked ‘n’ Loaded’ are ca cerinţă ca toate procesoarele Sandy Bridge fie blocate (Locked) cu un multiplicator de 31x. Puteţi astfel concura pentru premii excepţionale chiar şi cu un procesor Intel® Core™ i3 2100 la 3.1GHz. Câştigătorul competiţiei va primi ca premiu o placă de bază GIGABYTE Z68XP-UD4, locul 2 va primi o placă de bază Z68XP-UD3P iar locul 3 va primi o placă de bază Z68XP-UD3. Succes tuturor!
 
Etapa 1: Cea mai mare viteză DDR3 în CPUz
Etapa 2: Cel mai rapid Super PI 32M    
 
Această competiţie se va derula pe parcursul lunii Octombrie, ultimele scoruri se vor trimite pe 31 Octombrie. Notă: în eventualitatea unui scor egal, viteza maximă DDR3 va determina câştigătorul.
 
Pentru regulamentul complet al competiţiei, scoruri şi alte detalii, vizitati pagina competiţiei găzduită pe HWBOT.org:
http://hwbot.org/competition/gbt_lockednloaded


 

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}