GIGABYTE anunţă competiţia ‘Xmas & New Year Contest’
Overclockează APU-ul Llano şi câştigă premii de Sarbători
Dec 15, 2011
Bucureşti, România – 19 Decembrie 2011 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, anunţă concursul ‘Xmas and New Year Contest’, cea mai nouă competiţie a sa de overclocking derulată împreună cu  HWBOT.org.
 
Competiţia GIGABYTE ‘Xmas and New Year Contest’ este deschisă tuturor overclockerilor ce folosesc orice APU de la AMD pe orice placă de bază GIGABYTE cu socket F1 din seriile A75 sau A55, folosind orice soluţie de răcire. Câştigătorul competiţiei va primi o placă de bază GIGABYTE GA-990FXA-UD5, iar cei clasaţi pe locurile 2 şi 3 vor primi câte o placă de bază GIGABYTE GA-990FXA-UD3.
 
Pentru a oferi motive serioase pentru a realiza un overclocking puternic de Sărbători, competiţia GIGABYTE ‘Xmas and New Year Contest’ va avea 3 etape, fiecare fiind gândită pentru a testa abilităţile de overclocking.
 
Etapele
"Xmas and New Year Contest":
1. Highest HyperTransport Bus (CPUz)
2. Highest Memory Speed (CPUz)
3. Highest CPU Frequency (CPUz)
 
Această competiţie va începe pe 15 Decembrie 2011 iar ultimele rezultate se vor putea trimite până la miezul nopţii din 31 Ianuarie 2012. Notă: în eventualitatea unui scor egal, câştigătorul va fi desemnat în funcţie de cel mai bun rezultat la Memory Speed.
 
Succes tuturor!
 
Pentru regulamentul complet al competiţiei, scoruri şi alte detalii, vizitaţi pagina competiţiei găzduită pe HWBOT.org:
http://hwbot.org/competition/gbt_xmas_ny_contest

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}