GIGABYTE On/Off Charge suportă încărcare rapidă pentru noua generație Apple® iPad
Majoritatea plăcilor de bază GIGABYTE cât și viitoarea serie GIGABTYE 7 oferă suport
Mar 27, 2012

Bucureşti, România – 28 Martie 2012 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video anunță tehnologia On/Off Charge permite acum încărcare rapidă și pentru noua generație (a 3-a) de echipamente Apple® iPad, cât și pentru echipamentele Apple anterioare, pe majoritatea plăcilor de bază GIGABYTE, inclusiv pe viitoarea serie de plăci de bază GIGABYTE Z77.

 
Fiind un derivat al tehnologiei extrem de apreciate GIGABYTE 3x USB Power, tehnologia On/Off Charge permite echipamentelor iPhone, iPad și iPod touch primească mai mult curent de la porturile USB ale plăcilor de bază GIGABYTE față de porturile USB standard, iar ca beneficiu suplimentar, PC-ul poate fi pornitîn standby mode sau chiar oprit.Multe echipamente mobile pot fi încărcate prin porturile USB din PC dacă acesta este conectat la o sursă de alimentare activă, dar nu este cazul pentru iPhone, iPad și iPod Touch. Chiar daca PC-ul este în uz și încărcarea este pornită, aceste echipamente folosesc de obicei doar 0.5A pentru trickle charge ce poate dura 3 ore sau mai mult pentru o încărcare completă. Beneficiul principal al GIGABYTE On/Off Charge este utilizatorii pot reduce timpii de încărcare cu aproximativ 40% chiar dacă închid PC-ul când acesta nu este folosit.


GIGABYTE On/Off Charge vine în 2 moduri: un driver On/Off Charge ce poate fi descărcat de pe pagina web a utilitarului GIGABYTE, și un panou frontalOn/Off Charge. Conectorii panoului frontal On/Off Charge sunt legați de un controller special care, împreună cu driverul On/Off Charge, permite computerului detecteze cantitatea de curent necesară produselor iPhone, iPad și iPod Touch. Echipamentele dictează ce cantitate de curent au nevoie astfel încât nu apare amenințarea de supraîncărcare prin tehnologia GIGABYTE 3x USB Power. Testele din laboratoarele GIGABYTE au arătat diferite viteze de încărcare cu o medie de economie de timp de 40%.

 
Despre 3x USB Power Boost: 


3x USB Power Boost
de la GIGABYTE este proiectat ofere cea mai bună compatibilitate și stabilitate pentru echipamentele USB prin livrarea de energie suficientă pe un singur port USB. Astfel se eliberează porturi USB pentru a se folosi mai multe echipamente USB și este folositor în mod particular pentru carcasele PC care au doar 2 porturi USB pe panoul frontal. Vizitați site-ul GIGABYTE 3x USB Power Boost pentru mai multe detalii.
 


Vizionați GIGABYTE On/Off Charge încărcând noua generație (a 3-a) iPad: http://www.youtube.com/watch?v=Os9TA7bkFuk

 
Descărcați driverul GIGABYTE On/Off Charge: http://www.gigabyte.com.ro/support-downloads/Utility.aspx?cg=2

 
Aflați mai multe despre GIGABYTE On/Off Charge de pe microsite-ul oficial: http://www.gigabyte.com.ro/MicroSite/185/on-off-charge.htm

 



{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}