GIGABYTE anunță câștigătorul competiției ‘Classic Challenge’
Aristidis câștigă 3 plăci de bază Ultra Durable™ 5
Aug 23, 2012

 

București, România, 24 August 2012 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, anunță câștigătorul competiției GIGABYTE Classic Challenge, cea mai recentă competiție de overclocking găzduită de HWBOT.org. Overclocker-ul grec Aristidis primește 3 plăci de bază Ultra Durable™ 5 prin câștigarea ambelor etape ale competiției, calificându-se astfel și pentru premiul nostru special.
 
Overclockerii au avut de concurat în 2 etape compuse din 2 benchmark-uri clasice: 3DMark 01 și Super Pi 32M. Având plăcile de bază GIGABYTE X79S-UP5-WIFI și X79-UP4 pregătite ca premii pentru Etapa 1 și Etapa 2, am adăugat și o surpriză. Dacă un concurent ar fi avut talentul brut de a câștiga ambele etape, GIGABYTE a promis ofere un premiu bonus constând în viitoarea placă de bază GIGABYTE F2A85X-UP4. Felicitări lui Aristidis pentru a reușit această performanță.
 
 
Etapele GIGABYTE Classic Challenge
Etapa 1: 3DMark 01 Full Out – se permite Multi GPU
Etapa 2: SuperPi 32M – CPU blocate la 4.5GHz
Notă: Cei înscriși puteau folosi orice placă de bază din seria GIGABYTE Z77, doar hardware retail, aderând la regulile uzuale HWBOT pentru înscrieri și regulamente.
 
Câștigătorul GIGABYTE Classic Challenge – Aristidis
Etapa 1 - 3DMark 01 – 160342 marks
Etapa 2 – SuperPi 32M – 6 min 55 sec
 
Premii:
Etapa 1: GIGABYTE X79S-UP5-WIFI
Etapa 2: GIGABYTE X79-UP4
Bonus: GIGABYTE F2A85X-UP4
 
GIGABYTE Classic Challenge a fost deschis tuturor membrilor HWBOT din 18 Iulie până pe 15 August 2012. Pentru mai multe detalii, regulamentul competiției și rezultate, vizitați pagina competiției Classic Challenge pe HWBOT.org http://hwbot.org/competition/gbt_classic_challenge/
 
Plăcile de bază GIGABYTE Ultra Durable™ 5
Toate premiile competiției GIGABYTE Classic Challenge folosesc cea mai nouă tehnologie GIGABYTE Ultra DurableTM ce include componente capabile de curenți mari pentru zona de alimentare a CPU, cum ar fi circuitele integrate premiate IR3550 PowIRstage® de la International Rectifier cotate cu cel mai mare curent, PCB cu 2X Cupru și Bobine cu Miez de Ferită pentru curenți mari de până la 60Atoate acestea împreună fiind capabile coboare temperaturile cu până la 60°C* mai puțin față de plăcile de bază tradiționale.
 
Fiind prezentă pe o gamă de noi plăci de bază cu chipset Intel® X79 și Z77 Express și cu viitorul chipset AMD A85X, tehnologia GIGABYTE Ultra Durable™ 5 reprezintă noua evoluție în design-ul de calitate al plăcilor de bază.
 

 

* Testing result for reference only. Results may differ according to system configuration.* Rezultatele testelor sunt doar de referință. Rezultatele pot diferi în funcție de configurația sistemului.
* Temperaturi mai joase cu până la 60° C obținute folosind IR3550 PowIRstage® cu 4 faze cu PCB cu 2x Cupru vs. D-Pak MOSFET cu 4 faze @ încărcare de 100A testate 10 minute în laborator fără radiator.
 
 
Pentru mai multe detalii despre tehnologia GIGABYTE Ultra Durable 5, vizitați:
http://ro.gigabyte.com/press-center/news-page.aspx?nid=1128

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}