Lansăm concursul de overclocking ‘GIGABYTE Winter OC Whiteout’
Dați drumul la LN2 și câștigați premii fantastice de la GIGABYTE și Cooler Master
Dec 21, 2012

București, România, 21 Decembrie 2012 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, lansează cea mai nouă competiție de overclocking, ‘GIGABYTE Winter OC Whiteout’, o compețiție de tip open găzduită de HWBOT. ‘GIGABYTE Winter OC Whiteout’ oferă de asemenea un premiu bonus pentru cea mai ninsă și festivă poză trimisă.
 
Competiția ‘GIGABYTE Winter OC Whiteout’ începe azi și durează până pe 20 Ianuarie 2013 și este deschisă tuturor overclockerilor ce folosesc orice procesor Intel® pe orice placă de bază compatibilă de la GIGABYTE. Competiția se desfășoară în 3 etape, fiecare conținând un benchmark 3D cu limitări specifice impuse pentru a egaliza câmpul de joc. O placă de bază GIGABYTE Z77X-UD4H plus un cooler cu lichid Cooler Master Seidon 120M se vor acorda câștigătorului fiecărei etape.
 
Etapele ‘Winter OC Whiteout’:
Etapa 1: 3DMark11 "No X79"-
orice CPU Intel Non-X79 Intel CPU; doar single GPU
Etapa 2: 3DMark Vantage “Dual core” - doar procesoare Intel Dual sau Single; Single GPU
Etapa 3: Heaven DX11 “Full Out” – orice procesor Intel; doar single GPU 


Etapa bonus: trimiteți-ne pozele voastre de iarnă
Ca bonus, ‘Winter OC Whiteout’ va oferi de asemenea un premiu pentru poza care inspira în modul cel mai creativ spiritul festiv. Așadar asigurați-vă ca faceti poza pentru concurs în momentul în care tubul vostru de LN2 este în punctul cel mai înzăpezit.
 
Pe 10 Ianuarie 2013, 10 dintre cele mai înzăpezite și mai festive poze trimise vor fi adăugate paginii  GIGABYTE Motherboard Tech Column Facebook. Poza care va primi cele mai multe ‘Like’ pe Facebook până la miezul nopții din 20 Ianuarie 2013 va câștiga premiul. Câștigătorul premiului bonus va primi o placă de bază GIGABYTE Z77-HD4 plus un set de căști de gaming Cooler Master Sirus S-5.1.
 
Regulamentul competiției
Participanții vor folosi regulile oficiale de competiție (disponibile pe pagina de competiții a HWBOT). Capturile de ecran pentru verificare sunt necesare și trebuie includă: scorul de benchmark plus tab-urile CPU-Z CPU/Memory/Mainboard. Participanții trebuie sa adauge o poză a sistemului folosit. Toate pozele trimise pentru înscriere vor fi luate în calcul pentru premiul bonus. Se vor aplica regulile de verificare uzuale HWBOT.
 
Pentru regulamentul complet al competiției, scoruri și mai multe detalii, vizitați pagina concursului găzduit de HWBOT
http://hwbot.org/competition/gbt_winter_whiteout

Premii
Each stage winner will win:

Fiecare câștigător de etapă va primi
· placă de bază GIGABYTE Z77X-UD4H
· kit de răcire cu lichid Cooler Master Seidon 120M

 



Premiul etapei bonus:
· placă de bază GIGABYTE Z77-HD4
· căști de gaming Cooler Master Sirus S-5.1














Competiția ‘Winter OC Whiteout’ se va derula din 21 Decembrie 2012 iar ultimul scor și ultimele ‘Like’ pe Facebook vor fi trimise la miezul nopții din 20 Ianuarie 2013.

 

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}