GIGABYTE lansează 2 noi pagini dedicate plăcilor de bază din seriile G1™ Gaming şi Black Edition
Acces facil la noutăţile GIGABYTE G1™ Gaming şi Black Edition
May 28, 2014

Bucureşti, România, 28 Mai, 2014 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, în urma lansării seriei 9 de plăci de bază, dezvăluie azi două noi pagini web, G1™ Gaming şi Black Edition. Aceste noi pagini sunt locuri unice unde gamerii pot urmări cele mai noi informaţii despre seria G1™ Gaming şi lumea gamingului, iar utlizatorii de plăcu de bază Black Edition pot urmări cele mai noi ştiri şi oportunităţi oferite de GIGABYTE.


G1™ Gaming

În 2010, GIGABYTEa prezentat primele plăci de bază de gaming, contribuind la definirea unui PC Gamer, iar de atunci, GIGABYTE a dezvoltat o nouă generaţie de plăci de bază poentru gameri contruite în jurul caracteristicilor care conteaya cel mai mult pentru gameriCu noa pagina G1, GIGABYTE este cu un pas mai aproape de ţelul de a deveni resursa principala a gamerilor.

Împărţit în 7 categorii, fiecare oferind infrmaţii unice, pagina permite tuturor gamerilor să descopere toate tot ce are de oferit noua GIGABYTEG1. De la o gamă largă de prezentări de caracteristici şi specificaţii complete, la articole, evenimente G1 din toată lumea, noutăţi despre echipele sponsorizate de GIGABYTE G1 şi anunţuri oficiale din lumea de gaming GIGABYTE, noua pagină G1 Gaming este locul unde poti fi conectat la lumea gamingului.

 

 
Black Edition

Plăcile de bază GIGABYTE Utra Durable™ Black Edition au fost introduse in cadru lansării seriei 9. GIGABYTE a facut eforturi pentru a demonstra ca Black Edition este o declaraţie a fiabilităţii şi durabilităţii. În fabrica din Nanping, Taiwan, GIGABYTE a construit o secţie de testare unde fiecare placă de bază etichetatăcaBlack Edition este supusă unor teste de stres de 168 de ore, înainte de a fi livrate, pentru a asigura calitatea maximă şi durabilitate absolută. Când placa de bază trece de rigorile testelor ce durează o săptămână, ea primeşte un Ceritificat de validare care este semnat de Vicepreşedindele şi Directorul General.

Dar asta nu este tot! Cu lansarea paginii,proprietarii de plăci de bază Black Edition se pot înregistra în clubul de membri GIGABYTE Black Edition , unde obţin diverse beneficii printre care şi garanţie extinsă de 5 ani pentru placa lor de bază.Prin înregistrare, utilizatorii vor avea acces la materiale video ce prezintă procesul de testare al plăcilor de bază, direct din fabrică.Adiţional, vor exista activităţi exclusive pentru membri clubului Black Edition, ce le vor oferi şansa de a căştiga premii printre care şi o excursie în Taiwan pentru a putea vizita fabrica GIGABYTE.

Pentru mai multe informaţii despre GIGABYTE G1™ Gaming , vizitaţi:
http://g1.gigabyte.com/
 
Pentru mai multe informaţii despre GIGABYTE Black Edition, vizitaţi:

http://blackedition.gigabyte.com/

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}