GIGABYTE Lansează noua serie de plăci de bază X99 Champion
Noi plăci de bază ce oferă frecvenţe mai mari ale memoriilor pentru un nivel de performanţă demn de un Campion
Mar 06, 2015
Bucureşti, România, 6 Martie, 2015 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., unul dintre principalii producătorui de plăci de bază şi plăci video anunţă adiţia a 4 noi modele de înaltă performanţă în oferta de plăci de bază GIGABYTE X99. Noua serie de plăci de bază X99 Champion, curpinde modelele X99-Gaming 5P, X99-UD4P, X99-UD3P şi deja faimoasa X99-SOC Champion.
 

“De când s-a lansat, placa de bază GIGABYTE X99-SOC Champion a devenit liderul necontestat al performanţei dintre toate plăcile de bază X99, având pester 30 de rezultate de Top în overclocking inclusive 10 Recorduri Mondiale”, a comentat Henry Kao, Vice Preşedinte al GIGABYTE Motherboard Business Unit. “Prin lansarea noii serii de plăci de bază, X99 Champion, , am dorit să extindem acelaşi nivel de performaţă şi suportul pentru cele mai rapide memorii DDR4 şi în gama X99 G1™ Gaming respectiv în seria Ultra Durable.”

Memoriile DDR4 standard lucrează la o frecvenţă de 2133MHz, insă mulţi producători oferă profile XMP ce modifică automat frecvenţa şi latenţele modulelor pentru a funcţiona la parametrii optimi. Prin seria X99 Champion, GIGABYTE oferă o platformă testată şi recunoscută, ce asigură compatibilitate cu profile XMP de până la 3200MHz, sau chiar 3400MHz pentru X99-SOC Champion

.

Împreuna cu memorii DDR4 precum Corsair® Limited Edition Orange Dominator® Platinum, ce au fost proiectate special pentru placa de bază GIGABYTE X99-SOC Champion, utilizatorii se pot bucura de responsivitate mai bună în jocuri şi o mai rapidă execuţie a operaţiunilor în aplicaţiile solicitante pentru memorie.
 
Corsair® Dominator® Platinum Series 16GB DDR4
DRAM 3400MHz C16 Memory Kit
 
Plăcile de bază din seria GIGABYTE X99 Champion oferă suport şi pentru memoriile RDIMM ce permit utilizatorilor să folosească module de memorie de mare densitate, ce pot ajunge la capacitate de până la 16GB/modul. Împreună cu celelalte caracteristici GIGABYTE precum Amp-Up Audio, LAN Killer™ E2200 sau Intel® gigabit Ethernet şi GIGABYTE Ultra Durable™, noua serie de plăci de bază oferă utilizatorilor posibilitatea de a construi PC-uri ce beneficiază de performanţă şi fiabilitate excepţională.
 
Circuit de alimentare digital autentic
Plăcile de bază GIGABYTE X99 Champion folosesc un circuit de alimentare CPU complet digital de la International Rectifier® ce include PWM digital de generaţie a 4-a şi PowIRstage™ controller de genraţie a 3-a. Aceste componente integral digitale oferă precizie incredibilă în alimentarea celor mai sensibile şi înfometate componente ale plăcii de bază şi permit entuziaştilor să obţină maximum de performanţă din procesoarele de generaţie următoare Intel® Core™ i7 Extreme.
 
IR Digital PWN şi IR PowIRstage® ICs
Aceste componente de generaţie nouă beneficiază de tehnologia iSense, ce sporeşte precizia alimentării. Aceasta ajută la distribuirea egală a sarcinii între componente pentru a preveni supraîncălzirea circuitelor individuale oferind durabilitate şi fiabilitate sporită.

Bobine de server produse de Cooper Bussmann
Plăcile de bază GIGABYTE X99 Champion sunt dotate cu bobine Cooper Bussmann ce oferă.
- Fiabilitate la nivel de Server
- Capacitate de mare curent
- Un nou design ce reduce caldura degajată şi sporeşte eficienţa alimentării procesorului.  


Condensatori solizi Durable Black™
Plăcile de bază GIGABYTE X99 Champion înglobează condensatori solizi de cea mai bună calitate ce sunt capabili de funcționare îndelungată la eficiență maxima, chiar și în configurații de performanță extremă. Acest lucru oferă liniște utilizatorilor ce doresc să-și împinga la maxim sistemul, dar au nevoie și de fiabilitate și stabilitate absolută.



 
Placare cu aur 6x (30μ)
Plăcile de bază GIGABYTE X99 Champion sunt echipate cu un strat de aur în grosime de 30 microni, pentru protecţia celor 4 sloturi PCIe şi a soclurilor memoriilor, ceea ce înseamnă că entuziaştii se pot bucura de conectivitate performantă, fiabilitate şi durabilitate absolută împotriva coroziunilor şi contactelor imperfecte.


 
Procesor Audio Creative® Sound Core3D™ Quad-Core plus suita audio Creative SBX Pro Studio
Prin combinarea primului procesor audio cu 4 nuclee Creative Sound Core3D şi a suitei audio Creative SBX PRO STUDIO, placa de bază de gaming GIGABYTE X99-Gaming 5P conduce în clasamentul calităţii audio. Suita de tehnologii audio SBX Pro Studio™ oferă un nou nivel de imersiune audio. Sunetul realist, abilitatea de a distinge sunete specifice din mediul jocurilor sunt doar câteva dintre beneficiile suitei SBX Pro Studio ce îmbunătăţesc experienţa oferită în filme, muzică sau jocuri.


   killer.jpg
Procesor de reţea Killer
Placa de bază GIGABYTE X99-Gaming 5P beneficiază de Killer™ E2200, un controller Ethernet excepţional ce oferă performanţe mai mari în jocurile online sau vizionarea de conţinut media pe internet, comparativ cu soluţiile standard. Procesorul de reţea Killer™ E2200 este dotat cu tehnologia Advanced Stream Detect technology, ce identifică şi prioritizează traficul în reţea al pachetelor celor mai importante aplicaţii care necesită conexiune de mare viteză şi trafic prioritar faţă de serviciile mai puţin importante.

Intel® LAN GbE  cu accelerator de internet  cFos
Plăcile de bază GIGABYTE X99 Champion beneficiază de aplicaţia cFos Speed, un utilitar de management al traficului ce îmbunătăţeşte latenţa din reţea, pentru a oferi un timp de răspuns mult mai bun chiar şi când mediul reţelei este foarte aglomerat.. cFos Speed funcţionează similar cu un driver din sistemul de operare, monitorizând traficul pachetelor aplicaţiilor, permiţând optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei pentru anumite aplicaţii.
 
Modelele seriei GIGABYTE X99 Champion*
GA-X99-Gaming 5P GA-X99-UD4P
GA-X99-UD3P GA-X99-SOC Champion
 
Pentru mai multe informaţii depsre plăcile de bază GIGABYTE X99 Champion vă rugăm să vizitaţi:
http://www.gigabyte.com/MicroSite/376/index.html
 
{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}