GIGABYTE porneşte concursul Target OC
Participaţi în competiţie pe HWBOT pentru şansa de a câştiga cele mai noi produse GIGABYTE şi premii în bani
Nov 02, 2015


Bucureşti, România,2 Noiembrie, 2015– GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., unul dintre principalii producători de plăci de bază şi plăci video, anunţă o nouă competiţie pentru comunitatea de overclocking - Target OC: Open Target challenge, ce se va desfăşura pe HWBOT.org în Noiembrie şi Decembrie. Provocarea este adresată tuturor overclockerilor din lume. Aceştia pot participa în diverse categorii de răcire sau categorii diferite de procesoare pentru a câştiga premii în bani şi plăci de bază GIGABYTE.
 
Între 8 Noiembrie şi 31 Decembrie 2015, concurenţii vor ţinti către primele locuri în categoriile Ambient şi Extrem folosind Intel® Extreme Tuning Utility şi Geekbench 3, iar noi obiective vor fi dezvăluite în fiecare săptămână. Participanţii pot folosi orice placă de bază GIGABYTE, nu există limitări de chipset.    
 
Participanţii vor avea şansa de a câştiga plăci de bază precum GIGABYTE Z170X-Gaming 3 , GIGABYTE Z170X-SOC FORCE şi de asemeni $250 pentru cei ce vor obţine Locul 1 Global. La finalul competiţiei se vor acorda prin tragere la sorţi $500 şi o placă de bază GIGABYTE Z170X-Gaming G1 pentru un participant care a participat în toate etapele uneia dintre categorii.
 
Mai multe informatii despre acest concurs se pot găsi pe pagina HWBOT.
 
Regulament:

    1.  Se accepta doar plăci de bază GIGABYTE, nu exista restrictii de chipset.

    2.  Fiecare înscriere trebuie să foplosească wallpaper-ul dedicate etapei. Un nou wallpaper va fi publicat la începutul fiecărei etape.

    3.  Fiecare înscriere trebuie să conţină o poză cu platforma iar wallpaper-ul competiţiei să fie vizibil. Se aplică regulile uzuale HWBOT pentru verificare şi validare.

    4.  Pentru a fi înscrişi la tombolă participanţii trebuie să inscribe rezultate în fiecare etapa a categoriei în care concurează.

    5.  In categoria ambient pot participa doar utilizatori din categoriile: Rookie, Novice şi Enthuziast. În categoria extrem se poate înscrie orice overclocker.

    6. În caz de egalitate, va câştiga cel ce a înscris rezultatul mai devreme

     
    Premii:
    - Câştigătorii celor 3 stagii ale categoriei ambientale vor primi câte o placă de bază GIGABYTE Z170X-Gaming 3.


     

    - Câştigătorii celor 3 stagii ale categoriei Extrem vor primi câte o placă de bază GIGABYTE Z170X-SOC FORCE.


     

    - Un premiu de USD $250 va fi acordat utilizatorului care va obţine Locul 1 Global până la finalul competiţiei. Notă: Pentru a se califica pentru acest premiu trebuie să înscrie minim 2 scoruri în 3 stagii. Premiul se va acorda la finalul competiţiei.


     

    - Toţi cei care au participat în toate stagiile vor fi eligibili pentru tragerea la sorţi unde pot câştiga un premiu în bani în valoare de 500 USD şi o placă de bază GIGABYTE Z170X-Gaming G1.


    Pentru mai multe informatii despre competiţie:
    http://oc-esports.io/#!/round/gbt_targetoc_opentarget
     
    Pentru mai multe informaţii despre plăcile de bază GIGABYTE:
    http://www.gigabyte.com/products/main.aspx?s=42
     
    Pentru a mai afla mai multe despre GIGABYTE:
    http://www.gigabyte.com.ro/
     
    {{AsideSubscribeInfo.buttonText}}