GIGABYTE prezintă cele mai noi produse la DreamHack în Leipzig, Germania
Veniţi să vedeţi cele mai noi PC-uri de Gaming şi cele mai noi plăci de bază GIGABYTE
Jan 18, 2016


Bucureşti, Romînia, 18 Ianuarie, 2016 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., unul dintre principalii producători de plăci de bază şi plăci video, invite toţi pasionaţii de gaming la DreamHack Leipzig, Germania între 22 şi 24 Ianuarie.
 
De la înfiinţarea lui în 1995, DreamHack aduce împreună peste 20.000 de pasionaţi de jocuri pentru un week-end de gaming, arte digitale şi muzică. Participanţii se întrec în competiţii transmise în toată lumea pentru şansa de a căştiga sume importante de bani.
 
Stabilind ritmul inovaţiei, GIGABYTE, lider incontestabil al plăcilor de bază, se mândreşte să prezinte unele dintre cele mai innovative şi aclamate produse la DreamHack. La standul GIGABYTE for fi expuse GA-Z170X Gaming 7-EU, GA-Z170X Gaming 5-EU, GA-Z170X Gaming 3-EU, GA-Z170 Gaming K3-EUşi câştigătoarea celor mai multe premii GA-Z170X Gaming G1. De asemeni suntem bucuroşi să vă prezentăm şi noile noastre platforme pentru PC-uri High-End (HEDT), plăcile de bază GA-X150-PLUS WS şi  GA-X170-Extreme ECC.
 

   
Pentru cei mai pretenţioşi dintre utilizatori, cei ce au nevoie să împletească gamingul cu munca, GIGABYTE recomandă plăcile de bază GA-X150-PLUS WS şi GA-X170-Extreme ECC. Acestea oferă support pentru procesoarele Intel® Xeon® E3-1200 v5, fac parte din gama de vârf şi au fost proiectate pentru entuziaşti şi profesionişti care au nevoie de puterea de procesoare a unui processor Xeon pentru crearea de continut, design şi editare video dar ai nevoie şi de funcţiile ce oferă cea mai bună experienţă în jocuri.  
 

GA-X170-EXTREME ECC GA-X150-PLUS WS
 

GIGABYTE va găzdui o zonă unde veţi putea testa cele mai noi jocuri şi veţi putea să vă bucuraţi de experienţa PC oferită de platformele GIGABYTE. Veţi putea juca World of Warships şi World of Tanks™, pe PC-uri cu cel mai înalt nivel de performanţă construite de GIGABYTE.

 
DDreamHack începe în data de 22 Ianuarie la Târgul din Leipzig, iar GIGABYTE poate fi găsită în zona de expoziţie în Hala 5.
 

  

Pentru a afla mai multe despre GIGABYTE:

http://www.gigabyte.com.ro/

Pentru mai multe informaţii despre plăcile de bază GIGABYTE Seria 100:

http://www.gigabyte.com.ro/products/list.aspx?s=42&jid=0&p=346&v=27

Pentru mai multe informaţii despre placa de bază GIGABYTE GA-X150-PLUS WS:

http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=5704#ov

Pentru mai multe informaţii despre DreamHack:

http://www.dreamhack-leipzig.de/en/


 

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}