GIGABYTE G1.Assassin moederbord wint ‘Design and Innovation’ award van TAITRA
Eerste moederbord ooit dat deze eer ten deel valt
May 04, 2011

 
 Taipei, Taiwan, 4 mei 2011 – GIGABYTE INC., een toonaangevende fabrikant van moederborden en videokaarten kondigde vandaag aan dat het G1. Assassin moederbord de ‘Design and Innovation’ award heeft ontvangen van TAITRA (Taiwan External Trade and Development Council), de organisator van Computex 2011, in samenwerking met iF International Forum Design. Het GIGABYTE G1.Assassin moederbord is het eerste moederbordproduct ooit dat wordt bekroond met de felbegeerde ‘Design and Innovation’ award en werd uitverkozen als het beste voorbeeld van een uniek componentontwerp dat voldoet aan de eisen van topgamers, een groeiende niche binnen de markt voor pc-games.
 
“Wij van GIGABYTE zijn bijzonder enthousiast en trots dat we deze award mogen ontvangen van onze branchegenoten voor het werk dat we hebben verricht bij de ontwikkeling van het unieke G1.Assassin moederbord,” aldus Richard Chen, vice-president Worldwide Sales and Marketing van GIGABYTE. “Deze bekroning onderstreept ons streven: topgamers en systeembouwers de absoluut best mogelijke game-beleving op de pc bieden, door unieke features die je op geen enkel ander moederbordproduct zult aantreffen.”

GIGABYTE G1.Assassin: bewapen jezelf
Het G1.Assassin moederbord kenmerkt zich door verschillende state-of-the-art geïntegreerde oplossingen van toonaangevende bedrijven in de sector, waaronder Creative en Bigfoot Networks, naast een aantal unieke voorzieningen van GIGABYTE. Dit maakt het G1.Assassin moederbord anders dan welk ander gaming-moederbord ook op de markt. Met de ultieme ondersteuning van meerdere GPU's, aparte geïntegreerde audio en geavanceerde netwerkfuncties werpt GIGABYTE een paar ongelooflijk zware wapens in de strijd. Zorg dus dat je soldaten tot de tanden toe bewapend zijn en bereid je voor op massale vernietigende game-acties.
 
Superbeeld: ondersteuning van 4-weg CrossFireX™ en 3-weg SLI™
GIGABYTE heeft het G1. Assassin moederbord ontworpen met het oog op maximale grafische flexibiliteit en upgradebaarheid, met ondersteuning voor meerdere GPU's, waaronder 4-weg CrossFireX™ en 3-SLI™, om het maximale aantal frames per seconde (FPS) te bereiken.
 
 
Supergeluid: geïntegreerde Creative Soundblaster X-Fi digitale audioprocessor
Het GIGABYTE G1. Assassin moederbord is een van de weinige gaming-moederborden waarin Creative’s topmodel Soundblaster digitale audioprocessor (20K2) is geïntegeerd, met de technologieën X-Fi Xtreme Fidelity® en EAX® Advanced HD™ 5.0, waardoor je het geluid in je gamewereld precies zo ervaart als in het echte leven.
 
Supersnelheid: geïntegreerd Bigfoot Networks Killer™ E2100 gamenetwerkplatform
In het G1. Assassin moederbord is het Bigfoot Networks Killer™ E2100 gamenetwerkplatform rechtstreeks op de kaart geïmplementeerd, in de vorm van een unieke combinatie van een speciale Network Processing Unit (NPU) en de exclusieve Game Networking DNA™-technologie. Hiermee krijgen gamers de best mogelijke online game-beleving, waarbij de Windows-netwerkstack wordt omzeild voor een geweldige snelheidswinst. Daardoor kun je sneller bewegen, eerder schieten en dikker winnen.
 
Superbescherming: op alles voorbereid heatpipe-ontwerp
De GIGABYTE G1-Killer-serie heeft een gloednieuwe heatpipe die even dodelijk is voor hitte als hij eruitziet. Door de hitte van de kritieke zones van het moederbord, zoals de VRM-zone van de processor, op effectieve wijze te verspreiden en snel af te voeren, blijft de GIGABYTE G1. Assassin koel, zelfs in het heetst van de strijd.
 
 
Wilt u meer informatie over het G1. Assassin moederbord en de andere moederborden uit de G1-Killer-serie, ga dan naar:
http://www.gigabyte.com/MicroSite/259/index.html
 
 
 
Deel het nieuws op Facebook en Twitter

   
 
 

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}