GIGABYTE gaat langdurig samenwerkingsverband aan met LUCIDLOGIX
Uitgebreide softwarelicentie voor Virtu™ GPU-virtualisatie op toekomstige moederborden uit serie 6
May 05, 2011



 

 TAIPEI, Taiwan, 5 mei 2011 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd., toonaangevend fabrikant van moederborden, grafische kaarten en andere computerhardware, heeft vandaag bekendgemaakt een samenwerkingsverband te zijn aangegaan met LucidLogix, de makers van Virtu™-GPU-virtualisatietechnologie. Het initiatief geeft het startsein voor de invoering van Virtu™ op toekomstige GIGABYTE 6-moederborden en legt de basis voor een langdurige samenwerking tussen de twee bedrijven.
 
"Wij zijn bijzonder verheugd over ons nieuwe samenwerkingsverband met Lucid vanwege het enorme potentieel voor videoschakeling op de doe-het-zelfmarkt voor pc's, een markt waarop GIGABYTE een aanzienlijk marktaandeel in handen heeft", aldus Henry Kao, directeur R&D bij GIGABYTE. "Wij denken dat Virtu een belangrijke meerwaarde zal toevoegen aan de GIGABYTE-moederborden die gebruikmaken van Intel's grafische Sandy Bridge-processor en onze klanten de flexibiliteit en keuze zullen geven die zij van hun systeem verwachten."
 
"Wij zijn trots op ons nieuwe partnerschap met GIGABYTE, dat onze visie deelt dat virtualisatie en hoogwaardige computers voor iedereen bereikbaar moeten zijn", aldus Offir Remez, president en oprichter van LucidLogix. "Wij zijn ervan overtuigd dat gebruikers van Intel Sandy Bridge-moederborden de naadloze ervaring zullen waarderen die de GPU-virtualisatie van Lucid biedt. Zij hebben niet alleen het voordeel van de robuuste mediavoorzieningen van de grafische Intel-processor, maar kunnen ook intensieve 3D-games spelen, ongeacht het merk GPU dat zij kiezen."

GIGABYTE-moederborden met Virtu™ zullen leverbaar zijn na de langverwachte lancering van de geavanceerde Intel 6-chipsets. Deze nieuwe moederborden uit de 6-serie zijn tevens voorzien van GIGABYTE Touch BIOS™, 's werelds nieuwste, op pictogrammen gebaseerde BIOS, dat ongekend gebruikersvriendelijke mogelijkheden voor pc-beheer en BIOS-navigatie biedt. De moederbordmodellen met Virtu-technologie zijn onder andere:
 

GIGABYTE-moederborden
Z68X-UD3H-B3 Z68A-D3H-B3 Z68MX-UD2H-B3 Z68MA-D2H-B3
 
Bezoek de officiële website van GIGABYTEen lees het blog GIGABYTE Tech Dailyvoor meer informatie over de GIGABYTE-moederborden die met Virtu zijn uitgerust.
 
 
Deel het nieuws op Facebook en Twitter


   
 

GIGABYTE

GIGABYTE Technology Co. Ltd., gevestigd in het Taiwanese Taipei, is een toonaangevend merk in de IT-sector en heeft vestigingen in 24 landen over de hele wereld. GIGABYTE werd opgericht in 1986 als klein R&D-team en is sindsdien uitgegroeid tot een van 's werelds belangrijkste fabrikanten van moederborden. Naast moederborden en grafische kaarten heeft GIGABYTE nu ook notebook- en desktopcomputers in het assortiment, evenals servers voor datacenters, netwerkproducten, mobiele handsets en apparatuur voor home-entertainment. Met deze producten heeft GIGABYTE een antwoord op de meest uiteenlopende behoeften van zowel particulieren als bedrijven. Met 'Upgrade Your Life' staat GIGABYTE garant voor innovatieve technologie, een uitzonderlijke kwaliteit en een ongeëvenaarde service. Kijk op www.gigabyte.comvoor meer informatie.
 

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}