GIGABYTE stelt nieuwste Z68-moederborden met mSATA voor op Computex 2011

evenals nieuwe AMD 900-serie

2011-05-31


 

 Taipei (Taiwan), 31 mei 2011 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd., toonaangevend fabrikant van moederborden, grafische kaarten en andere computerhardware, is dit jaar opnieuw aanwezig op Computex en stelt daar een nieuwe serie moederborden met Z68 Express-chipset voor, evenals de eerste moederborden ter wereld met onboard mSATA voor Intel® SLC SSD's en Intel Smart Response Technology. Ook aanwezig zijn de nieuwe GIGABYTE G1.Killer-moederborden voor gamers, het X58A-OC-moederbord en de nieuwe moederborden op basis van een AMD 900-chipset. Computex 2011 belooft weer een memorabele gebeurtenis te worden.
 
Intel-platform
Als eerste worden de GIGABYTE Z68-moederborden gedemonstreerd, live. Deze moederborden hebben een Intel® Z68 Express-chipset en ondersteunen de nieuwe, tweede generatie Intel® Core™-processors. Een van de borden is de Z68XP-UD3, het eerste standaard-pc-moederbord met een geïntegreerde connector voor een mSATA-drive en bedoeld voor de Intel® Smart Response Technology. Daarmee worden systeemprestaties mogelijk die vergelijkbaar zijn met die van een systeem met alleen een SSD. De GIGABYTE Z68-moederborden zijn voorzien van het GIGABYTE Touch BIOS™, een innovatieve nieuwe manier om wijzigingen aan te brengen in het BIOS.
 
Op de beurs wordt ook de nieuwste lijn moederborden met Intel® X58-chipset gepresenteerd, waaronder de speciaal op gamers gerichte moederborden uit de G1-Killer-serie: de G1.Assassin, G1.Sniper en G1.Guerrilla. De GIGABYTE G1-Killer-moederborden hebben diverse geavanceerde onboard-oplossingen van toonaangevende bedrijven als Creative en Bigfoot Networks, naast enkele nieuwe en exclusieve voorzieningen van GIGABYTE zelf. Daarmee zijn deze moederborden bij uitstek geschikt voor het betere knal- en schietwerk. Een ander hoogtepunt dat GIGABYTE zal laten zien, is de X58A-OC, het eerste specifiek op overklokkers gerichte moederbord met volstrekt unieke tweak- en isolatievoorzieningen.
 
AMD-platform
Over naar AMD. GIGABYTE presenteert de nieuwe GIGABYTE 900-serie met ondersteuning voor de nieuwe 8-core AMD FX™-processors en de ultieme ondersteuning op het gebied van multi-GPU-graphics. Een primeur zijn de modellen die zowel 4-way AMD™ Crossfire™ X als NVIDIA® SLI™ aankunnen. De GIGABYTE 900-serie is gebaseerd op de gloednieuwe 990FX‑, 990X‑ en 970‑chipsets van AMD en biedt maximale stabiliteit dankzij een verbeterde stroomvoorziening, zodat de gebruikers net dat beetje meer snelheid kunnen halen uit de 'unlocked' FX-processors van AMD.
 
 
Mis niets van de nieuwe GIGABYTE-moederborden en kom naar de stand van GIGABYTE op Computex 2011.
(hal 1, stand D002)