GIGABYTE introduceert exclusief hulpprogramma EZ Smart Response

Eenvoudigste en snelste manier om Intel® Smart Response Technology te installeren

2011-05-31

 Taipei (Taiwan), 31 mei 2011 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, toonaangevend fabrikant van moederborden, grafische kaarten en andere computerhardware, heeft vandaag een nieuw hulpprogramma aangekondigd, EZ Smart Response, waarmee Intel® Smart Response Technology kan worden geïnstalleerd met één klik op de muis, zelfs bij systemen die in IDE-modus staan, zonder Windows opnieuw te installeren.
 
“Een van de grote voordelen van de GIGABYTE-moederborden met de nieuwe Z68 Express-chipset is dat ze de Intel Smart Response Technology ondersteunen. Deze technologie staat garant voor een enorme performanceboost voor onze klanten”,aldus Henry Kao, VP Worldwide Sales and Marketing van GIGABYTE. “We hopen dat onze klanten deze technologie zullen activeren. Daarom hebben wij een eigen hulpprogramma ontwikkeld, EZ Smart Response, waarmee de gebruikers de Intel Smart Response Technology snel en probleemloos kunnen configureren, zodat ze binnen de kortste keren kunnen profiteren van alle voordelen van deze techniek.”
 
Met de ondersteuning van Intel® Smart Response Technology in de pas aangekondigde Z68-moederborden met mSATA-technologie en het binnenkort verkrijgbare GIGABYTE Z68XP-UD3-iSSD-moederbord, met de standaard bijgeleverde Intel® SSD 311 Series van 20 GB, geeft GIGABYTE opnieuw de toon aan. Met de introductie van EZ Smart Response is GIGABYTE de enige moederbordenfabrikant die het voor zijn klanten mogelijk maakt om Intel® Smart Response Technology snel en simpel – met een klik op de muis – te installeren, of ze nu een gewone SSD of de geïntegreerde mSATA-connector gebruiken.
 
GIGABYTE EZ Smart Response
GIGABYTE EZ Smart Response is een eenvoudig programma waarmee de gebruiker zijn systeem snel en gemakkelijk kan configureren voor Intel® Smart Response Technology. Vroeger moest Intel® Smart Response worden geactiveerd door eerst RAID in te schakelen in het BIOS. Dat betekende dan wel dat het hele besturingssysteem opnieuw geïnstalleerd moest worden. Wanneer dat achter de rug was, moest Intel® Rapid Storage Utility worden geïnstalleerd en moest Intel Smart Response Technology worden geconfigureerd. GIGABYTE EZ Smart Response doet dit allemaal automatisch zonder dat de gebruiker een moeilijke installatieprocedure hoeft uit te voeren. Het resultaat is een fikse boost van de systeemprestaties, snel en gemakkelijk.
 

Intel® Smart Response Technology
GIGABYTE Z68-moederborden zijn voorzien van de langverwachte Intel® Smart Response Technology, wat systeemprestaties oplevert die vergelijkbaar zijn met die van een SSD-systeem. Bij Intel® Smart Response Technology worden veelgebruikte toepassingen op een intelligente manier, bloksgewijs in de cache geplaatst om de systeemprestaties te verbeteren en de reactietijd te beperken.
GIGABYTE Z68-moederborden met Intel® Smart Response Technology presteren zelfs twee keer zo goed als hybride schijfsystemen (HDD-test PC Mark Vantage) en vier keer zo goed als systemen met alleen harde schijven (HDD-test PC Mark Vantage). De PC Mark Vantage Suite laat een prestatieverbetering van 60% zien ten opzichte van systemen met alleen een harde schijf.
 
 
GIGABYTE EZ Smart Response in actie:
http://www.youtube.com/user/MoboTV2010#p/a/u/0/yHhCIv8GdRg
 
 
Deel het nieuws op Facebook en Twitter