GIGABYTE biedt meer NVIDIA-gecertificeerde GPU-servers
Jun 03, 2021

Juni 3, 2021 – GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), een marktleider in high-performance servers en workstations, heeft vandaag verschillende GIGABYTE-servers aangekondigd die zijn toegevoegd aan de groeiende lijst van NVIDIA-Certified Systems™. Dit programma valideert de beste configuratie van servers die hardware gebruiken, zoals NVIDIA Ampere-architectuur gebaseerde GPU’s en NVIDIA SmartNIC's, inclusief de nieuw toegevoegde NVIDIA BlueFieldⓇ-2 DPUs. Het helpt klanten om met vertrouwen servers of clusters in te zetten om te voldoen aan de eisen van AI- en datawetenschapstoepassingen in mainstream datacenters. Naarmate meer workloads in de datacenter verschuiven naar GPU acceleratie en netwerkfuncties van de CPU worden ontlast om gegevens efficiënter te verwerken, staan ​​GIGABYTE oplossingen klaar om klanten te helpen bij het upgraden van hun infrastructuur.

GIGABYTE blijft aan de behoeften van de klant voldoen met versnelde computing servers met het beste in NVIDIA GPU en netwerk hardware.

NVIDIA BlueFIeld-2 DPUs ontlasten kritieke netwerk-, opslag- en beveiligingstaken van CPU’s, waardoor organisaties hun IT-infrastructuur kunnen transformeren in state-of-the-art datacenters die zijn versneld, volledig programmeerbaar en gewapend met "zero-trust" beveiligingsfuncties om datalekken en cyberaanvallen te voorkomen.

Naarmate hardware verbeteringen de workloads van de CPU naar andere apparaten verschuiven, zijn GIGABYTE systemen ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest geavanceerde applicaties van vandaag. System integrators en andere IT-professionals kunnen de NVIDIA-Certified Systems pagina bezoeken voor meer informatie over het programma en zien welke GIGABYTE servers zijn gevalideerd.

▲ NVIDIA-Certified Systems

Vijf GIGABYTE servers zijn eerder gevalideerd met de NVIDIA A100 40GB GPU: R282-Z96, R281-G30, G492-Z51, G482-Z54 en G242-Z11.

De nieuw gecertificeerde modellen bieden GPU acceleratie en snelle Ethernet communicatie met lage latency. De volledige lijst met NVIDIA-gecertificeerde servers van GIGABYTE zijn de GPU-gerichte servers uit de G-serie: G242-Z11, G292-Z20, G292-Z24, G292-Z40, G482-Z54 en G492-Z51; en de R-serie servers voor algemeen gebruik: R281-G30, R282-Z96 en R282-Z93.

De GIGABYTE G242 breidt het serverbereik uit buiten de x86-architectuur en is de eerste en enige server die is gekwalificeerd voor NVIDIA GPU's met Arm-architectuur CPU's en is vandaag beschikbaar. De NVIDIA Arm HPC Developer Kit is gevalideerd met Arm-cores en NVIDIA technologie in een GIGABYTE server die klaar is met hardware en software voor ontwikkelaars.


▲ NVIDIA Arm HPC Developer Kit

GIGABYTE kondigt ook ondersteuning aan voor NVIDIA Omniverse Enterprise. NVIDIA Omniverse Enterprise is een eenvoudig te implementeren, end-to-end 3D-samenwerkings- en real-to-reality-simulatieplatform, geoptimaliseerd door NVIDIA om te gebruiken op professionele NVIDIA RTX-systemen. Omniverse Enterprise transformeert fundamenteel complexe 3D-workflows, waardoor teams nieuwe hoogten in 3D-productiekwaliteit, oneindige iteraties zonder alternatieve kosten en een snellere time-to-market kunnen bereiken.

"De validatie van onze servers door NVIDIA is een ander voorbeeld van onze toewijding aan technologiepartners die de resultaten voor onze klanten verbetert", zegt Daniel Hou, VP van Network & Communication Business Unit bij GIGABYTE. "We hebben onze best presterende systemen geselecteerd om aan een aantal tests te worden onderworpen, en onze resulterende NVIDIA-certificering bevestigt de reputatie van GIGABYTE als een toonaangevende fabrikant van zakelijke producten die klanten uitstekende waarde bieden."

Tijdens Computex 2021 (31 mei tot 30 juni) zal GIGABYTE virtuele stands hebben waarin producten en industrieën worden besproken, en er zal een stand specifiek gewijd worden aan HPC die zich specifiek zal richten op accelerators in servers. 

Bezoek Computex en registreer gratis: https://virtual.computextaipei.com.tw/area/gigabyte
GIGABYTE Tech Tune-in: https://www.gigabyte.com/Tech-Tune-In?COMPUTEX21
Leer meer over GIGABYTE servers: https://www.gigabyte.com/Enterprise
Voor verdere vragen of ondersteuning, email: marketing@gigacomputing.com
Volg GIGABYTE op Facebook: facebook.com/gigabyteserver
Volg GIGABYTE op Twitter: twitter.com/GIGABYTEServer

* NVIDIA, het NVIDIA-logo, NVIDIA-Certified Systems, NVIDIA RTX en BlueField zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen. Andere bedrijfs- en productnamen kunnen handelsmerken zijn van de respectievelijke bedrijven waarmee ze zijn geassocieerd.

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}