GIGABYTE toont op MWC Barcelona de toekomst van 5G-technologieën met behulp van Arm-based servers
Feb 28, 2022

28. Februari 2022 – GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), een marktleider in hoogwaardige servers en workstations, heeft vandaag nieuwe 5G-oplossingen voor telecommunicatie aangekondigd met behulp van GIGABYTE's Arm®-gebaseerde servers en deze zijn te zien op de Arm-stand (#5A19, Hall5) tijdens Mobile World Congres Barcelona (2/28-3/3). Als de grootste telecommunicatie conferentie ter wereld, brengt MWC leveranciers samen om oplossingen te creëren die de wereld beter met elkaar verbinden en realtime interacties mogelijk maken ten voordele van ons allemaal.

Onder de verschillende 5G-oplossingen die Arm tijdens MWC zal laten zien, zijn twee live demo's gebouwd op GIGABYTE-servers, waaronder een network-in-a-box 5G-oplossing en een oplossing die bestaat uit een enterprise private network en een GPU. Beide demo's worden aangedreven door de Ampere® Altra®-processor. Deze demo's zijn ook use-cases die beschikbaar zullen zijn voor het Arm-ecosysteem via het Arm 5G Solutions Lab, die Arm in oktober 2021 aankondigde om innovatie voor op Arm gebaseerde netwerkinfrastructuur te versnellen door een plek te bieden voor hardware- en software-ecosysteem partners om samen te komen en end-to-end oplossingen in een live testomgeving te demonstreren. Met deze nieuwe toepassingen in het lab kunnen 5G-ecosysteem partners nu innoveren in een open, collaboratieve omgeving door gebruik te maken van virtualisatie en cloud-native technologieën die leiden tot meer maatwerk en lagere kosten.

Network-in-a-Box & Enterprise Private Networks Oplossingen:
5G leidt tot aanzienlijke verbeteringen in de kwaliteit en kwantiteit van verbindingen. Netwerken worden getransformeerd omdat er hogere rekencapaciteiten nodig zijn om nieuwe oplossingen aan te sturen. De demo van de network-in-a-box-oplossing implementeert de 5G-infrastructuur op een manier die edge-applicaties,Capgemini Engineering's Core-netwerk, Centralized Units (CU) en Distributed Units (DU) bundelt; allemaal binnen de, GIGABYTE E252-P30 edge-server. De server vergemakkelijkt de communicatie tussen het kernnetwerk en draadloze apparaten door Benetel Radio Units (RU) te gebruiken om digitale radiosignalen te verwerken en naar de server te verzenden.

De enterprise privénetwerk demo wordt mogelijk gemaakt door GIGABYTE G242-P32 en maakt gebruik van de voordelen van heterogeen computergebruik door een NVIDIA A100 GPU te implementeren in een MEC-configuratie. De NVIDIA-software houdt de fysieke laag verwerking binnen het geheugen van de A100, evenals containers die op Kubernetes draaien. Radisys' Core, CU en DU zijn gekoppeld aan de A100 om verbinding te maken met Keysight's gebruikersapparatuur (UE) emulatie-oplossing en RU-emulator. Deze twee 5G edge-demo's zullen een voorbeeld zijn van toekomstige connectiviteit met hogere snelheden, lagere latentie en in staat zijn om meer apparaten aan te sluiten.

GIGABYTE blijft kansen verwelkomen om samen te werken met software- en hardware partners om enterprise oplossingen te leveren waarop gebruikers zijn gaan vertrouwen, dit op basis van GIGABYTE's diepgaande expertise in productie en snelle TTM voor nieuwe platforms. Sommige technologiepartners zijn onder meer fabrikanten van halfgeleiders, cloud operators en leveranciers van koeling. GIGABYTE biedt ook ondersteuning om enterprise producten gevalideerd te krijgen voor hypervisors, besturingssystemen en applicaties. Klanten kunnen contact opnemen met ons lokale verkoopteam of ons een e-mail sturen op marketing@gigacomputing.com

Meer informatie over onze servers: https://www.gigabyte.com/Enterprise
Voor verdere vragen of hulp kunt u ons rechtstreeks mailen: marketing@gigacomputing.com
Volg GIGABYTE op Facebook: facebook.com/gigabyteserver
Volg GIGABYTE op Twitter: twitter.com/GIGABYTEServer

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}