GIGABYTE host sessies op NVIDIA GTC en breidt ondersteuning uit met NVIDIA H100 Tensor Core GPU
Mar 23, 2022

23 Maart 2022 – GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), een marktleider in krachtige servers en workstations, heeft vandaag de GIGABYTE-sessies aangekondigd op de wereldwijde NVIDIA GTC AI-conferentie om Enterprise applicaties en oplossingen te ontdekken, en om GIGABYTE servers en moederborden te testen en te valideren voor de zojuist onthulde NVIDIA H100 Tensor Core GPU. GTC (3/21-3/24) is de grootste event voor GPU-accelerated producten en innovaties in AI, high-performance computing en graphics. Aanwezigen zijn onder meer onderzoekers, ontwikkelaars, ontwerpers en business executives, die allemaal deelnemen om te delen en te leren over technologieën die levens verandert. Een van die grote sprongen voorwaarts is de aankondiging van de NVDIA H100 Tensor Core GPU, die ongekende prestaties, schaalbaarheid en beveiliging levert voor elk datacenter en zich richt op compute intensieve workloads in AI, HPC en data-analyse.

GIGABYTE Sessies
GIGABYTE heeft twee on demand-sessies en één live sessie met Q&A bij GTC. De eerste van deze on-demand-sessies, S42608, onderzoekt gameontwikkeling, terwijl sessie S42697 diverse serverkeuzes introduceert voor supercomputing. De derde sessie, S42607, zal live zijn en een AI-platform presentatie hebben, gevolgd door een vraag-en-antwoordsessie, en het zal worden gepland om APAC-deelnemers te maximaliseren.

  • S42607 - Quick Start AI/ML Mission:
    Yggdrazil is een van Thailand's toonaangevende studio's voor visuele effecten, animatie en virtual reality. De studio is gespecialiseerd in volledige post productiediensten en heeft een horror avonturenspel gemaakt op basis van Thaise mythen en overtuigingen, genaamd Home Sweet Home.[ Live online March 24 at 11am GMT+8   |   Taal: Engels ]
  • S42608 - Making the Award-Winning “Home Sweet Home” and the “Virtual Influencer”:
    Yggdrazil is een van Thailand's toonaangevende studio's voor visuele effecten, animatie en virtual reality. De studio is gespecialiseerd in volledige post productiediensten en heeft een horror avonturenspel gemaakt op basis van Thaise mythen en overtuigingen, genaamd Home Sweet Home.[ Taal: Thais   |   Ondertiteling: Engels ]
  • S42697 - GIGABYTE Powerful HPC Server Solutions:
    Het belang van een GPU in HPC-toepassingen kan niet over het hoofd worden gezien. Neem deel aan deze sessie om meer te weten te komen over productaanbiedingen voor GPU-gerichte workloads en om de G262-IR0 te zien die is gebouwd voor de NVIDIA HGX A100 4-GPU.[ Taal: Engels ]

Het Exascale-tijdperk inluiden met NVIDIA H100
Naast alle belangrijke NVIDIA-aankondigingen is de nieuwe NVIDIA H100 Tensor Core GPU van extreem belang voor onze GIGABYTE Enterprise klanten. De NVIDIA A100 Tensor Core GPU, die nog steeds ongelooflijk krachtig en succesvol is, geeft het stokje door aan de H100 die ook compute gericht is en uitblinkt in AI-training, HPC en gegevensverwerking. De H100 Tensor Core GPU voegt het PCIe Gen5-protocol toe om de doorvoer van de NVIDIA A100 Tensor Core GPU te verdubbelen. Nieuwe NVIDIA-technologieën omvatten nieuwe generaties Tensor Cores, NVLink®, NVSwitch™ en Multi-Instance GPU. Bovendien beveiligt vertrouwelijk computergebruik van NVIDIA gevoelige applicaties op gedeelde datacenter infrastructuur. Net als bij de vorige NVIDIA Ampere-generatie, biedt de NVIDIA H100 ook PCIe GPU en een SXM-form factors, die beide worden geleverd met een rijk software-ecosysteem uit de NVIDIA NGC-catalogus.

GIGABYTE is al begonnen met het valideren en optimaliseren van servers voor de nieuwe technologie, te beginnen met de H100 PCIe GPU. Met de lancering van de NVIDIA H100 zal GIGABYTE Enterprise-producten klaar hebben staan in 1U-, 2U- en 4U-server opties voor de H100 PCIe-accelerator, waarbij veel van de 2U-servers tot acht H100 GPU's kunnen ondersteunen voor een high dense niveau van parallelle verwerking. Voor het NVIDIA HGX H100-platform zijn er plannen voor 2U- en 4U-servers voor de respectievelijke 4 & 8-GPU-oplossingen.

NVIDIA-validatie programma's voor snelle server implementatie:
NVIDIA blijft meer middelen in zijn ecosysteem trekken voor snelle implementatie en service validatie in HPC en AI. GIGABYTE heeft een reeks NVIDIA-gecertificeerde servers met NVIDIA GPU's die zijn geoptimaliseerd voor het datacenter, waaronder de NVIDIA A100, A30 en A40 Tensor Core GPU's. Deze systemen zijn ideaal voor het uitvoeren van de nieuwe NVIDIA AI Enterprise 2.0-softwaresuite en ondersteuning voor de NVIDIA H100 Tensor Core GPU komt binnenkort.

Registreer nu voor NVIDIA GTC

Meer informatie over onze servers: https://www.gigabyte.com/Enterprise
Voor verdere vragen of hulp kunt u ons rechtstreeks mailen: marketing@gigacomputing.com
Volg GIGABYTE op Facebook: facebook.com/gigabyteserver
Volg GIGABYTE op Twitter: twitter.com/GIGABYTEServer

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}