GIGABYTE sessies op GTC tonen ondersteuning voor Arm CPU en NVIDIA GPU-validatie
Sep 21, 2022

20. September, 2022 – GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), een marktleider in high-performance servers en workstations, kondigt vandaag GIGABYTE-sessies aan op de wereldwijde AI-conferentie, NVIDIA GTC, waarin een conversationele AI-applicatie en een Arm-gebaseerd server-ecosysteem aangedreven door NVIDIA GPU's en DPU's. Bovendien is het NVIDIA-Certified Systems programma uitgebreid met Arm CPU's en de NVIDIA® H100 Tensor Core GPU. GIGABYTE-servers zullen op hun beurt worden getest en gevalideerd met de bovengenoemde hardware om de NVIDIA AI Enterprise-softwaresuite uit te voeren ter ondersteuning van bare-metal en gevirtualiseerde implementaties. GIGABYTE zal ook servers ondersteunen en kwalificeren voor de nieuwe NVIDIA L40 GPU die het beste biedt in universele compute en graphics.

GIGABYTE Sessies

  • [A41392]De toekomst verkennen met GIGABYTE's Ampere Arm Server en NVIDIA GPU Compute
    Spreker: Patrick Kennedy – Hoofdanalist en oprichter van ServeTheHome (STH)
    Het tijdperk van Arm-gebaseerde NVIDIA GPU-servers is aangebroken. We verkennen GIGABYTE-systemen die worden aangedreven door NVIDIA GPU's en Ampere Altra-processoren. Leer hoe u de technologieën van vandaag kunt gebruiken om een gedifferentieerd GPU-computingplatform te bouwen. Bekijk de belangrijkste verschillen van dit op Arm gebaseerde platform met traditionele rekenplatforms. We bekijken de voordelen van Arm-gebaseerd GPU-computing en laten zien hoe u aan de slag kunt gaan met deze opkomende technologie met krachtige NVIDIA GPU's om problemen van de volgende generatie op te lossen.
  • [A41366]AI-Developer Platform helpt bij conversationele AI
    Spreker: Kuan-Li Pengy – Senior Engineer bij Myelintek Inc.
    Sessie met Q&A: September 22 @ 10am CST
    We demonstreren NVIDIA NeMo en NVIDIA Riva door het conversationele AI-development platform te gebruiken. We tonen het proces, inclusief het creëren van een geïntegreerde ontwikkelomgeving, het laden van de voor getrainde modellen en de toepassing logica,.. Leer wat de conversatie-AI en -toepassing zouden kunnen zijn. We wijzen ook op de voordelen van het gebruik van het AI-development platform, zoals hardware beheer, monitoring en toewijzing, de integratie van de ontwikkeltools, software en sjablonen, en het serveren en hertrainen van modellen met pipelines. Dit helpt AI-teams tijd en geld te besparen en zich meer te richten op hun domeinkennis. We zullen het ook hebben over de soorten servers die de unieke kenmerken van de NVIDIA-technologie het beste ondersteunen, zodat u een goede keuze kunt maken voor uw AI-toepassingen.

Geoptimaliseerde, High Performing Certified Systemen met Arm CPU en NVIDIA H100

Begin 2021 kondigde NVIDIA haar NVIDIA-Certified Systems-programma aan, dat x86-servers met NVIDIA GPU's, DPU's en netwerkadapters valideert voor de beste configuratie om een uiteenlopende reeks versnelde workloads uit te voeren met optimale prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid.

In de maanden na de lancering van het programma werd GIGABYTE geselecteerd als de enige server leverancier voor de NVIDIA Arm HPC Developer Kit en bracht de G242-P32 uit, die wordt gebruikt voor de ontwikkeling van heterogene CPU/GPU-systemen.

NVIDIA heeft het Certified Systems-programma nu uitgebreid met op Arm gebaseerde servers die zijn ontworpen voor Ampere® Altra®- en Altra® Max-processoren. NVIDIA heeft GIGABYTE G242-P33 servers met NVIDIA A100 Tensor Core CPU's met Arm CPU-architectuur in het programma gevalideerd. Klanten kunnen nu systemen inzetten die strenge tests hebben doorlopen en voldoen aan NVIDIA's best practices op het gebied van ontwerp voor prestaties, beveiliging en schaalbaarheid.

Support voor NVIDIA L40 – Ongekende visuele rekenprestaties voor het datacenter

Eind 2020 introduceerde NVIDIA de A40 GPU, die de beste visuele rekenprestaties in zijn klasse levert voor een breed scala aan datacenter workloads, waaronder met NVIDIA Omniverse™ Enterprise, cloud rendering, NVIDIA CloudXR en NVIDIA RTX Virtual Workstations. De nieuwe NVIDIA L40 GPU bevat talrijke verbeteringen die zorgen voor een enorme toename van de grafische, reken- en AI-prestaties om visualisatie, rendering, virtualisatie, simulatie en AI-workloads in het datacenter te versnellen. De L40 zal in de nabije toekomst beschikbaar zijn in GIGABYTE-servers.

Registeer voor GTC

Voor vragen, Contact Sales
Volg GIGABYTE op Twitter: twitter.com/GIGABYTEServer
Volg GIGABYTE op Facebook: facebook.com/gigabyteserver

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}