Opmerking: Moederborden gebaseerd op Intel® 6 Series Chipsets
GIGABYTE erkent Intel’s Alert met betrekking tot 6 Series Chipset
Feb 01, 2011

Taipei, Taiwan - 1 februari 2011 - GIGABYTE TECHNOLOGY Co, Ltd, een toonaangevende fabrikant van moederborden, grafische kaarten en andere hardware-oplossingen, kondigt vandaag aan dat GIGABYTE is gewaarschuwd door Intel over een 6-serie chipset design fout. GIGABYTE werkt nauw samen met Intel ® om de overlast voor de klanten en winkels met betrekking tot de gerelateerde onderwerpen zoveel mogelijk te beperken.
 
Een recente verklaring van Intel  geeft aan dat zij een volledige 6-serie chipset volume herstel in April 2011 verwachten. GIGABYTE zal de nieuwe moederborden met de bijgewerkte Intel 6-serie chipset produceren en leveren als de nieuwe chipsets beschikbaar zijn. GIGABYTE is trots dat het een van de hoogste kwaliteit van service verlening in de industrie heeft, en we zullen als zodanig dit probleem oplossen met een minimale impact op onze klanten.
 
Wanneer de situatie zich ontwikkelt zal aanvullende informatie worden toegevoegd aan de officiële moederbord website en de GIGABYTE Tech Daily blog.

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}