GGIGABYTE G1.Assassin-moederbord wint ‘Best Choice Award’ op Computex 2011
G1.Assassin grote winnaar op Computex 2011
May 24, 2011

 
Taipei (Taiwan), 24 mei 2011 – GIGABYTE Technology Co. Ltd., toonaangevend fabrikant van moederborden en grafische kaarten, heeft vandaag bekendgemaakt dat het G1. Assassin-moederbord de prestigieuze ‘Best Choice’-award in de wacht heeft gesleept. Deze award wordt uitgereikt door de Taipei Computer Association (TCA), de organisatoren van Computex 2011. De award volgt op de prijs die de GIGABYTE G1.Assassin eerder deze maand mocht opspelden voor ‘Design and Innovation’. De Assassin bevestigt hiermee zijn status als het beste moederbord ter wereld voor de meest veeleisende gamers.
 
“Leider zijn wil zeggen dat je risico's moet nemen en moet innoveren. De rest hoeft maar te volgen”, aldus Richard Chen, VP Worldwide Sales and Marketing van GIGABYTE. “De felbegeerde award van TCA bewijst opnieuw dat wij altijd net een stukje verder gaan wat innovatie in moederborden betreft. Met de nieuwe borden richten we ons op een groeiende nichemarkt die naar onze mening vroeger niet genoeg aan bod kwam.”

GIGABYTE G1.Assassin: de perfecte bewapening
De G1.Assassin beschikt over een aantal geavanceerde onboard-oplossingen van toonaangevende bedrijven als Creative en Bigfoot Networks, maar ook enkele unieke voorzieningen van GIGABYTE zelf. Het resultaat is een uniek moederbord speciaal gericht op gamers. Met ultieme multi-GPU-support, aparte onboard-audio en geavanceerde netwerktechnologie heeft GIGABYTE voor een paar grote knallers gezorgd. Dus pak je wapens en knallen maar!
 
 
 
 
Super Sight: 4-way CrossFireX™- en 3-way SLI™-ondersteuning
Qua graphics heeft GIGABYTE de G1.Assassin zo flexibel mogelijk gemaakt met de meest uiteenlopende upgrademogelijkheden. 4-way CrossFireX™ en 3-SLI™ staan garant voor het allerhoogste aantal frames per seconde.
 

Super Hearing: onboard Creati ve Soundblaster X-Fi Digital Audio Processor

 

De GIGABYTE G1.Assassin is een van weinige gaming-moederborden ter wereld met daarop de top-of-the-line Soundblaster Digital Audio Processor (20K2) van Creative, met X-Fi Xtreme Fidelity® en EAX® Advanced HD™ 5.0. Daarmee klinkt het geluid van een game helemaal echt.

 
Super Speed: onboard Bigfoot Networks Killer™ E2100 Game Networking Platform
De G1.Assassin heeft het Bigfoot Networks Killer™ E2100 Game Networking Platform geïntegreerd gekregen, met een unieke combinatie van een aparte Network Processing Unit (NPU) en exclusieve Game Networking DNA™-technologie. Voor gamers resulteert dit in de best mogelijke 'online gaming experience'. De netwerkstack van Windows wordt namelijk omzeild, wat een enorme snelheidswinst oplevert om stukken sneller te kunnen bewegen, schieten en winnen natuurlijk.
 

Super Shield: indrukwekkende heatpipe

De GIGABYTE G1-Killer-serie is voorzien van een gloednieuwe heatpipe, die korte metten maakt met de hitte. Door de warmte van bepaalde onderdelen van het moederbord (zoals de spanningsregeling van de processor) te verdelen en snel af te voeren blijft de GIGABYTE G1.Assassin lekker koel, ook in het heetst van de strijd.
 
Kijk voor meer informatie over de G1.Assassin en andere moederborden uit de G1-Killer-serie op:
http://www.gigabyte.com/MicroSite/259/index.html
 
Deel het nieuws op Facebook en Twitter


   


 

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}