GIGABYTE introduceert Super4™-serie moederborden
Met de ultieme hoogwaardige componenten en features voor het Intel® H61-platform
Jun 09, 2011


 

 Taipei (Taiwan), 9 juni 2011 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., toonaangevend fabrikant van moederborden en grafische kaarten, heeft vandaag een nieuwe serie moederborden geïntroduceerd onder de naam Super4™. De Super4™-serie is de volgende generatie desktopmoederborden op basis van de Intel® H61 Express-chipset met ondersteuning voor de tweede generatie ‘Sandy Bridge’ Intel® Core™-processors. GIGABYTE Super4™-moederborden zijn gemaakt met de allerbeste componenten en beschikken over een uitgebreid pakket unieke features waarmee de lat voor mainstream desktopcomputers weer een stuk hoger komt te liggen.
 
“GIGABYTE was de eerste fabrikant van moederborden die componenten van een betere kwaliteit ging gebruiken, zoals massieve condensators, om zijn klanten een beter moederbord te kunnen bieden”, aldus Henry Kao, VP Worldwide Service and Marketing van GIGABYTE. “Door de nieuwe GIGABYTE Super4™-serie te voorzien van geavanceerde mogelijkheden en extreem hoogwaardige componenten – die normaal alleen te zien zijn op duurdere moederborden – hoopt GIGABYTE dat mensen anders gaan denken over wat een mainstream moederbord moet zijn.”
 
GIGABYTE Super4™-moederborden
Door de combinatie van componenten van de hoogste kwaliteit en een breed pakket features garanderen de GIGABYTE Super4™-moederborden een perfect stabiel systeem en langere levensduur, natuurlijk zonder toegevingen te doen op het gebied van performance, features en aansluitingsmogelijkheden.
 
   Superveilig
 

  • DualBIOS™ met ondersteuning voor harde schijven van 3 TB en meer (Hybrid EFI Technology)
  • Eén zekering per USB-poort
    • Voor 50.000 uur gespecificeerde massieve condensators van Japanse makelij

 
Alle GIGABYTE Super4™-moederborden hebben specifieke features die het systeem beschermen tegen storingen en het moederbord extra lang laten meegaan. Zo hebt u dankzij het GIGABYTE DualBIOS™ nooit meer last van een uitgevallen systeem door een beschadigd BIOS. Verder is elke USB-poort voorzien van zijn eigen zekering om de gebruiker te beschermen tegen storingen. De aangesloten USB-apparatuur wordt beter beschermd en uw belangrijke gegevens zijn veilig bij het overzetten. Alle Super4™-moederborden zijn gemaakt met condensators van Japanse makelij met een gebruiksduur van minstens 50.000 uur, zodat het systeem langer meegaat.
 
   Supersnel
 

  • Overklokchip
  • Ultra Durable™ 2
  • 3x USB Power Boost + On/Off Charge

 
Met GIGABYTE Super Speed bereikt u altijd de maximale performance, datatransfers en laadsnelheid. De geïntegreerde overklokchip zorgt er samen met Ultra Durable™ 2 – de unieke voedingstechnologie van GIGABYTE – voor dat uw Intel® Core™-processor altijd optimaal presteert. GIGABYTE 3x USB Power leidt tot meer compatibiliteit en zorgt ervoor dat de aangesloten USB-apparaten, zoals draagbare opslagapparaten, sneller worden opgeladen zonder tweede USB-poort in beslag te nemen. Dankzij de extra stroom van de 3x USB-technologie worden iPads, iPhones en iPods maar liefst 40% sneller opgeladen (vergeleken met een gewone USB-implementatie). On/Off Charge wil zeggen dat apparaten ook snel worden opgeladen wanneer de computer stand-by of uit is.
 
                                      Superzuinig                                                     
 

  • MOSFET’s met een lage RDS(on)
  • Smoorspoelen met ferrietkern
  • Lagere temperatuur voor de CPU-zone
  • Bijzonder energiezuinig

 
Alle GIGABYTE Super4™-moederborden zijn gemaakt met de allerbeste componenten om uw computer altijd zo energiezuinig mogelijk te laten werken. MOSFET’s met een lage RDS(on) hebben minder energieverlies in de vorm van warmte. Smoorspoelen met ferrietkern hebben een betere energieopslag en betere energieregeling, waardoor er minder energie verloren gaat. Al deze zaken leiden tot een duidelijk merkbare energiebesparing, met alle voordelen van dien voor zowel de eindgebruikers als het milieu en zonder nadelige gevolgen voor de systeemprestaties.
 

   Supergeluid
 

  • High-end 108 dB HD-audio (geluidskwaliteit maar liefst 3,5x zo goed)

 
De HD-multimediarevolutie komt op stoom en de audiokwaliteit mag niet achterblijven. Alle GIGABYTE Super4™-moederborden hebben uitstekend 7.1-kanaals surround-sound op basis van een eigen converter met een signaal-ruisverhouding van 108 dB. Dit betekent dat de gebruiker zijn of haar HD-content kan afspelen met een betere geluidskwaliteit met minder ruis.
 
GIGABYTE Super4™-modellen
 
 

GA-P61-USB3-B3 GA-P61-DS3-B3 GA-HA65M-D2H-B3
GA-H61M-USB3-B3 GA-H61M-D2-B3 GA-H61M-S2V-B3
 
Kijk voor meer informatie over de GIGABYTE Super4™-serie op:
http://www.gigabyte.com/MicroSite/283/super4.html
{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}