GIGABYTE introduceert A75-moederborden voor AMD Llano A8 en A6 APU's
Meest krachtige geïntegreerde graphics nu ook voor mainstream zelfbouw-pc's
Jun 28, 2011

 Taipei (Taiwan), 30 juni 2011 – GIGABYTE TECHNOLGY Co. Ltd., toonaangevend fabrikant van moederborden en grafische kaarten, heeft vandaag een nieuwe serie moederborden geïntroduceerd met ondersteuning voor de nieuwe A75-serie chipsets en de nieuwe A-serie APU's van AMD (codenaam Llano) – voor de beste grafische prestaties die er tot dusver met een geïntegreerde processor zijn bereikt. Met de nieuwe GIGABYTE A75-moederborden beschikken mensen die zelf een pc willen bouwen en computerbedrijven over een aantrekkelijke nieuwe oplossing om uitstekende 3D- en multimediaprestaties te bereiken met het meest schaalbare upgradetraject en de meeste waarde.
 
“GIGABYTE is erg blij met deze nieuwe, aantrekkelijke moederborden, waarmee we onze bekende duurzaamheid en ongeëvenaarde features koppelen aan de revolutionaire APU-technologie van AMD”, aldus Henry Kao, VP Worldwide Service and Marketing van GIGABYTE. “Zelfbouwers die voor hun games en multimedia uitstekende prestaties willen zonder daarvoor diep in de buidel te tasten beschikken met deze moederborden niet alleen over AMD A-technologie maar ook over een aantrekkelijk upgradepad, dat zelfs Dual Graphics-configuraties mogelijk maakt.”
 

 

 Features van de GIGABYTE A75-serie


 AMD A-serie APU-ondersteuning
De GIGABYTE A75-moederborden hebben een AMD A75 ‘Hudson’-chipset met ondersteuning voor de nieuwste 32-nanometer AMD A-serie APU's (Accelerated Processor Units). Dit zijn de eerste processors waarbij een krachtige, voor DX11 geschikte grafische processor wordt geïntegreerd met naar keuze een dual- of quad-core CPU. De 3D-gaming- en multimedia-experience die daarmee mogelijk wordt, evenaart die van een configuratie met een aparte grafische kaart.

 



 AMD A-serie graphics: de krachtigste geïntegreerde graphics ooit

 Het grafisch gedeelte van de AMD A-serie ondersteunt Microsoft® DirectX® 11, OpenGL 4.1 en OpenCL 1.1. Daarmee staan de grafische capaciteiten van de AMD A-serie garant voor 3D-gaming met dezelfde prestaties als eenvoudige losse grafische kaarten: de 3DMark Vantage-score (met Performance-instellingen) ligt op ongeveer 4000 punten. Met GIGABYTE Easy Tune™ 6 kunnen de gebruikers de APU van de AMD A-serie overklokken voor nog betere prestaties dan de standaardwaarden. Dit hulpprogramma maakt een 3DMark Vantage-score (Performance-instellingen) van meer dan 6000 punten mogelijk*.




 
 AMD Dual Graphics: ongeëvenaard upgraden


 Het AMD A75-platform is de perfecte basis voor AMD Dual Graphics-technologie. Gebruikers kunnen de 3D-prestaties verder opkrikken door hun systeem uit te breiden met een aparte grafische kaart uit de AMD Radeon™HD6000-serie. De unieke Dual Graphics-technologie maakt hogere framerates mogelijk bij de allernieuwste games en maakt optimaal gebruik van de rekenkracht van zowel de losse grafische kaart als de geïntegreerde grafische processor.
 




 GIGABYTE Super4™-moederborden

 Alle GIGABYTE A75-moederbordenvallen onder de GIGABYTE Super4™-vlag en zijn dus voorzien van de allerbeste componenten en een uitgebreid pakket unieke features die een perfect stabiel systeem en langere levensduur opleveren, natuurlijk zonder toegevingen te doen op het gebied van performance, features en aansluitingsmogelijkheden.
 


 Superveilig

. DualBIOS™ met ondersteuning voor harde schijven van 3 TB en meer (Hybrid EFI Technology)
. Eén zekering per USB-poort
.Voor 50.000 uur gespecificeerde massieve condensators


 GIGABYTE Super Safe omvat specifieke features die het systeem beschermen tegen storingen en het moederbord extra lang laten meegaan. Zo hebt u dankzij het GIGABYTE DualBIOS™ nooit meer last van een uitgevallen systeem door een beschadigd BIOS. Verder is elke USB-poort voorzien van zijn eigen zekering om de gebruiker te beschermen tegen storingen. De aangesloten USB-apparatuur wordt beter beschermd en uw belangrijke gegevens zijn veilig bij het overzetten. Alle Super4™-moederborden zijn gemaakt met massieve condensators van Japanse makelij met een gebruiksduur van minstens 50.000 uur, zodat het systeem langer meegaat.
.
 


 Supersnel

  •  
  • Ultra Durable™
  •  
  • 3x USB Power Boost + On/Off Charge


 Met GIGABYTE Super Speed bereikt u altijd de maximale performance, datatransfers en laadsnelheid. GIGABYTE 3x USB Power leidt tot meer compatibiliteit en zorgt ervoor dat de aangesloten USB-apparaten, zoals draagbare opslagapparaten, sneller worden opgeladen zonder tweede USB-poort in beslag te nemen. Dankzij de extra stroom van de 3x USB Power-technologie worden iPads, iPhones en iPods maar liefst 40% sneller opgeladen (vergeleken met een gewone USB-implementatie). On/Off Charge wil zeggen dat apparaten ook snel worden opgeladen wanneer de computer stand-by of uit is.


 Superzuinig                                                                                                                        

 

  • MOSFET’s met een lage RDS(on)
  • Lagere temperatuur voor de CPU-zone
  • Bijzonder energiezuinig

 Alle GIGABYTE Super4™-moederborden zijn gemaakt met de allerbeste componenten om uw computer altijd zo energiezuinig mogelijk te laten werken. MOSFET’s met een lage RDS(on) hebben minder energieverlies in de vorm van warmte. Dit leidt tot een duidelijk merkbare energiebesparing, met alle voordelen van dien voor zowel de eindgebruikers als het milieu en zonder nadelige gevolgen voor de systeemprestaties.
 
.
 
 

Supergeluid


High-end 108 dB HD-audio (geluidskwaliteit maar liefst 3,5x zo goed als een standaardoplossing voor pc-geluid)

 

 De HD-multimediarevolutie komt op stoom en de audiokwaliteit mag niet achterblijven. Alle GIGABYTE Super4™-moederborden hebben uitstekend 7.1-kanaals surround-sound op basis van een speciale converter met een signaal-ruisverhouding van 108 dB. Dit betekent dat de gebruiker zijn of haar HD-content kan afspelen met een betere geluidskwaliteit met minder ruis.

 
GIGABYTE A75-modellen
 

GA-A75-UD4H GA-A75-D3H GA-A75-DS3P
GA-A75M-UD2H GA-A75M-D2H GA-A75M-S2V
GA-A75N-USB3    
 
* Overklokconfiguratie: GIGABYTE A75M-UD2H - AMD APU A8-3850 op 3,77 GHz (luchtkoeling) - DDR3 - 2320 MHz/ FSB-145MHz/GPU-870 MHz
 
Kijk voor meer informatie over de GIGABYTE A75-moederborden op http://www.gigabyte.com/MicroSite/284/a-series.html of volg de GIGABYTE Tech Daily Blog.
 

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}