GIGABYTE Introduceert ‘Locked ‘n’ Loaded’ Wedstrijd op HWBOT

Intel® Core™ CPU Multipliers Get Locked

2011-09-30

Taipei, Taiwan, September, 30th 2011 – GIGABYTE kondigt vandaag in samenwerking met HWBOT.org, haar nieuwste overklok competitie aan, De ‘Locked ‘n’ Loaded’ Wedstrijd’.

De GIGABYTE ‘Locked ‘n’ Loaded’ Wedstrijd is open voor alle overklokkers die de volgende setup gebruiken; een Intel® Core™ Sandy Bridge processor, elk GIGABYTE socket LGA 1155 moederbord gebruikmakend van elk type koeloplossing. Om een meer gelijk speelveld te creeeren vereist de GIGABYTE ‘Locked ‘n’ Loaded Wedstrijd’ dat alle Sandy Bridge processoren ‘Gelocked’ zijn met een multiplier van 31x. Dus, zelfs als u een Intel® Core™ i3 2100 draait op 3.1GHz, kunt u nog steeds meedingen naar een aantal geweldige prijzen. De winnaar zal naar huis gaan met een GIGABYTE Z68XP-UD4 moederbord, de tweede plaats wint een Z68XP-UD3P en de derde plaats wint een Z68XP-UD3. Veel succes mensen!
 
Stage 1: Maximum DDR3 Speed in CPUz
Stage 2: Snelste Super PI 32M    
 
De wedstrijd zal een maand lang lopen, vanaf 1 Oktober 2011 met de definitieve score inzendingen op 31 Oktober. Opmerking: In geval van een gelijke stand, bepaalt de maximale snelheid van DDR3 de winnaar.

Voor het volledige wedstrijdregelement, scores en nog veel meer informatie, verwijzen wij naar de wedstrijd pagina hosted door HWBOT.org: http://hwbot.org/competition/gbt_lockednloaded