GIGABYTE ondersteunt en kwalificeert Nieuwe NVIDIA GPU's
Apr 13, 2021

Taipei, Taiwan, 13 April 2021 – GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), een marktleider op het gebied van krachtige servers en werkstations, heeft vandaag testen en ondersteuning aangekondigd voor nieuwe AI en HPC (high-performance computing) enterprise GPU's en GPU's voor desktop workstations van NVIDIA. In 2020 werden de NVIDIA A100A40 en A6000 aangekondigd en zorgden voor een uitstekende generatiesprong in prestaties. De GPU-line-up van NVIDIA is uitgebreid en GIGABYTE-servers zijn momenteel aan het testen om naleving en validatie met de nieuwe GPU's te garanderen. Twee nieuwe GPU's, de NVIDIA A30 en NVIDIA A10 Tensor Core GPU's, zullen zich richten op reguliere ondernemingen voor AI-inferentie, training en HPC, inclusief het uitvoeren van de NVIDIA AI Enterprise-softwaresuite op een gevirtualiseerde infrastructuur. De nieuwe NVIDIA RTX A5000 en A4000 GPU's zijn gericht op workstations en zijn ideaal voor realtime rendering, AI, VR en compute oplossingen.

De nieuwe GPU's zullen een toegevoegde waarde zijn voor GIGABYTE-servers, of ze nu GPU dense zijn of gewoon een workstation. De A30 is ontworpen voor prestaties  bij  veeleisende workloads in AI-inferentie en HPC tegen een optimale prijs. De A10 versnelt reguliere media en graphics door middel van AI. De RTX-serie biedt workstation professionals twee opties: de nieuwe A5000 presteert beter en heeft twee sleuven, en de A4000 is een solide performer in een handige form factor  van één sleuf voor hogere dichtheid en veelzijdigheid.

GIGABYTE's brede server portfolio ondersteunt tot 8 dual-slot NVIDIA GPU's met NVIDIA NVLink interconnect technologie zoals in de GIGABYTE G492-Z51, die ook een NVIDIA-gecertificeerd systeem is en toegang biedt tot een ongelooflijke bibliotheek met bronnen en ondersteuning voor high- level compute en AI. De G492 blinkt uit in berekeningen met dual-slot CPU's, 32 DIMM's en 12 bays voor NVMe / SATA / SAS-schijven. Deze is ook geschikt voor twee extra accelerators of hoge snelheid netwerken. Een andere goed presterende server voor accelerators is de GIGABYTE G242-Z11 die ook NVIDIA-gecertificeerd is en tot vier GPU-kaarten ondersteunt met PCIe Gen 4-lanes voor snelle doorvoer. Beide servers ondersteunen ook de nieuw uitgebrachte AMD EPYC 7003-serie processors voor hoge prestaties en zonder beperkingen waardoor de GPU's de workloads kunnen versnellen. 

▲ G492-Z51: GPU dense server
▲ G242-Z11: 2U GPU server

Remote and Multiple Server Management:
As part of GIGABYTE’s value proposition, GIGABYTE provides GIGABYTE Management Console (GMC) for BMC server management via a web browser-based platform. Additionally, GIGABYTE Server Management (GSM) software is free to download and used to monitor and manage multiple servers. GMC and GSM offer great value while reducing license and customer maintenance costs.

Meer informatie over GIGABYTE servers: https://www.gigabyte.com/Enterprise
Voor verdere vragen of ondersteuning, ermail ons direct: marketing@gigacomputing.com
Volg GIGABYTE op Facebook: facebook.com/gigabyteserver
Volg GIGABYTE op Twitter: twitter.com/GIGABYTEServer

* NVIDIA, het NVIDIA-logo, NVIDIA-Certified Systems, NVIDIA NVLink en NVIDIA RTX zijn handelsmerken en / of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation en / of Mellanox Technologies in de VS en andere landen. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectieve bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}