GIGABYTE Onthult Uitgebreide en Krachtige AI Platforms op NVIDIA GTC
Verbetering en verdieping van het GIGABYTE server portfolio ter ondersteuning van NVIDIA CPU's, GPU's, DPU's en hoogwaardige networking.
Mar 19, 2024

19 maart 2024 – GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376): Giga Computing, een dochteronderneming van GIGABYTE en een toonaangevende speler in enterprise oplossingen, zal alle oplossingen van NVIDIA presenteren op de GIGABYTE-stand #1224 tijdens GTC, van 18 tot 21 maart. Dit belangrijke evenement is altijd een uitstekende gelegenheid voor ons om contact te leggen met onze gewaardeerde partners en klanten, en om te ontdekken wat de toekomst op het gebied van computing in petto heeft. De stand zal zich richten op enterprise producten die het belang van AI-training en inferentie benadrukken door veelzijdige computing platforms aan te bieden op basis van NVIDIA-oplossingen, evenals directe vloeistofkoeling (DLC) voor verbeterde energie-efficiëntie. Ook niet te missen op de NVIDIA-stand is het MGX Pavilion met een rack van GIGABYTE-servers voor NVIDIA GH200 Grace Hopper™ Superchip-architectuur.

AI doorbraken aangedreven door GPU Clusters
De GIGABYTE stand heeft als hoogtepunt een van de belangrijkste AI-platforms, een afgeslankte versie van een scalable unit van een GPU-cluster, een rack met GIGABYTE G593-SD2 servers op maat gemaakt voor de NVIDIA HGX H100 8-GPU en ondersteund door dual 5th Gen Intel® Xeon® Scalable-processors. Dit HGX-platform is het krachtigste acceleratie platform dat wordt gebruikt voor generatieve AI en LLM's, en het heeft geoptimaliseerde software voor een scala aan wetenschappelijke toepassingen. Deze rack-scale infrastructuur is ideaal om op te schalen naarmate de GPU-cluster groeit op basis van de vraag. Belangrijk is dat deze servers zijn gevalideerd door NVIDIA als NVIDIA-gecertificeerde systemen - datacenter servers, dus de servers hebben voorspelbare prestaties en zorgen voor een snelle implementatie.

Geoptimaliseerd voor NVIDIA Omniverse
Een andere NVIDIA-gecertificeerde systeem, de GIGABYTE G493-SB0, is een van de twee systemen die zijn gevalideerd door NVIDIA als een OVX-server. Omdat veel datacenters de nadruk leggen op opschalen in plaats van uitbreiden, is er behoefte aan meerdere uitbreidingsslots voor PCIe Gen5-kaarten, smartNIC's enDPU's. Met dit in het achterhoofd heeft GIGABYTE een op NVIDIA OVX-gebaseerde server geconfigureerd om de ideale verhouding van NVIDIA GPU's, DPU's en SmartNIC's te ondersteunen. Het OVX-platform is speciaal ontworpen om de creatie en werking van Omniverse-toepassingen op datacenter schaal te ondersteunen. Deze modulaire aanpak wordt het beste geïllustreerd in de G493-SB0 die twee CPU's, vier NVIDIA L40S GPU's, twee NVIDIA ConnectX®-7 SmartNIC's en een NVIDIA BlueField®-3 DPU kan ondersteunen, alles in een enkele 4U-server.

Symfonie van een Onderling Verbonden CPU & GPU
De krachtige NVIDIA H100 GPU is niet beperkt tot GPU-clusters, aangezien deze nu een plaats heeft gevonden in nieuwe AI- en HPC-toepassingen, en in combinatie met een NVIDIA Grace™ CPU Superchip. Het NVIDIA GH200 Grace Hopper™-platform is de eerste heterogene eenheid op een enkele module, en het heeft een doorvoer van 900 GB/s tussen CPU en GPU via de NVIDIA® NVLink® Chip-2-Chip interconnect. GIGABYTE toont dit platform in zijn XH23-VG0, wat een 2U-server is met één GH200 die extra I/O-slots ondersteunt voor BlueField-3 DPU's en ConnectX-7 SmartNIC's.

Geavanceerde Liquid Cooling oplossingen voor Superchips
Met grotere prestaties komen grotere energievereisten. En GIGABYTE staat klaar om haar klanten Direct Liquid Cooling (DLC) te bieden voor alle denkbare NVIDIA-platforms buiten de al bestaande G593-serie. Voor zowel Grace- als Grace Hopper-platforms heeft GIGABYTE cold plate kits om elk ervan te ondersteunen met een op maat gemaakt ontwerp dat ervoor zorgt dat warmte snel wordt afgevoerd van een rekenintensief 2U 4-nodesysteem. Dit multi-node systeem is de GIGABYTE H263-serie server die DLC-koeling kan ondersteunen voor elke node, voor ofwel vier Grace CPU Superchips in de GIGABYTE H263-V60 of vier GH200 Superchips in de GIGABYTE H263-V11. Liquid Cooling maakt het mogelijk dat alle processoren optimaal draaien zonder prestaties te beperken, terwijl dit gebeurt in een dense computing server.

Sessie S63282: Versterking van Virtuele Samenwerking voor Digital Twins door Omniverse
Live talk: woensdag 20 maart; 8:00 - 8:25 AM PDT
Dr. Kevin Meng van de manufacturing business group van GIGABYTE zal een praatje houden over hoe Omniverse succesvol is toegepast om logistiek te verbeteren en te versnellen die verband houdt met het identificeren van objecten.

Sessie S62247: Klantgebruiksscenario's voor NVIDIA Grace Hopper Superchip en Grace CPU Superchip
Live talk: dinsdag 19 maart; 11:00 - 11:50 AM PDT
Kohei Fujita (Assistent-professor, Earthquake Research Institute, Universiteit van Tokio) en Galen Shipmen (Wetenschapper 5, Los Alamos National Laboratory) delen hun ervaringen toen ze overgingen naar Grace CPU en GH200-platforms, en hoe de prestaties en efficiëntie ideaal zijn voor hun onderzoek.

Kom langs bij de GIGABYTE-stand #1224 voor meer informatie, en terwijl je daar bent, kun je proberen een waterproof rugzak of andere goodies te winnen.

Om een vraag in te dienen: Neem contact op met Sales
Mediacontact: news@gigacomputing.com
Volg GIGABYTE op LinkedIn: https://linkedin.com/company/giga-computing
Volg GIGABYTE op Twitter: https://twitter.com/GigaComputing
Volg GIGABYTE op Facebook: https://facebook.com/gigabyteserver

Over Giga Computing
Giga Computing Technology is een innovator en leider in de markt voor Enterprise Computing. Als afsplitsing van GIGABYTE behouden we onze hardware-expertise op het gebied van productie en productontwerp, terwijl we als zelfstandig bedrijf meer kunnen investeren in onze kerncompetenties. Wij bieden een compleet productportfolio voor alle workloads van datacenter tot edge, inclusief traditionele en opkomende workloads in HPC en AI tot data analytics, 5G/edge, cloud computing en meer. Onze langdurige partnerschappen met belangrijke technologie leiders zorgen ervoor dat onze nieuwe producten de meest geavanceerde zijn en worden gelanceerd met nieuwe partner platforms. Onze systemen belichamen prestaties, veiligheid, schaalbaarheid en duurzaamheid. Ga voor meer informatie naar https://www.gigacomputing.com/ en word lid van onze nieuwsbrief.

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}