GIGABYTE Onthuld Haar Eerste AMD Fusion™ Mini-ITX Moederbord op CES 2011
Levert Uitstekende Geïntegreerde Graphics uit een zuinige Small Form Factor Hi-Def Home Entertainment Platform
Jan 04, 2011

Las Vegas NV, USA, 4 Januari, 2011 - GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, GIGABYTE, een toonaangevende fabrikant van moederborden, grafische kaarten en andere informatica hardware oplossingen kondigt heeft vandaag met trots haar eerste Mini-ITX form factor moederbord voor het AMD platform aangekondigd: de GA-E350N-USB3. De nieuwste toevoeging aan GIGABYTE’s small form factor HTPC moederborden lijn bevat AMD Fusion™ Technologie met DirectX®11, SuperSpeed USB (USB3.0), SATA 6Gbps, een HDMI interface en alsook een scala van unieke high-end GIGABYTE functies, zoals Ultra Durable™ 3 Classic, 3x USB Power en On/Off Charge voor het snel opladen van een iPad, iPhone en iPod Touch.

“We zijn enthousiast over het GA-E350N-USB3 moederbord, want het is de eerste alles-in-een Mini-ITX bord met DX11 mogelijkheden en we verwachten dat het een lange weg aflegt in het gat tussen discrete en integrated graphics performance,” zei Tim Handley, Deputy Director of Motherboard Marketing bij GIGABYTE Technology Co. Ltd. "Met zijn special ontworpen low profile fansink en groot aantal hi-def en high-speed connectors verwachten we dat deze kleine krachtpatser populair zal zijn bij HTPC system aanbieders, Doe-het-zelvers en case modders.”

Aangedreven door de AMD E-350 Dual-Core Processor met AMD Radeon™ HD 6310 graphics bied het GIGABYTE GA-E350N-USB3 moederbord uitzonderlijke Blu-Ray high defenition content playback, ongeëvenaard door vorige geïntegreerde grafische oplossingen. Bij de hi-def video uitgang zit hi-def 7.1 surround sound met S/PDIF out ondersteuning – een andere waardevolle woonkamer PC functie. Voor het aansluiten en opladen van draagbare apparaten bied de GA-E350N-USB3 GIGABYTE On/Off Charge technologie voor het snel en gemakkelijk opladen van iPad, iPhone en iPod Touch, GIGABYTE 3x USB Power Boost en USB 3.0 van een onboard Renasas (NEC®) controller, om gebruikers te verzekeren om te kunnen profiteren van de volgende golf van SuperSpeed USB-opslagapparaten.

Met betrekking tot kwaliteit: Het GA-350N-USB3 moederbord is ontworpen om de slijtage van een toestel dat altijd aanstaat tegen te gaan, zowel in efficiëntie als in temperatuur. Het GIGABYTE Ultra Durable™3 Classic design maakt gebruik van 2x zoveel koper dan een traditioneel moederbord PCB, waardoor de GA-E350N-USB3 een betere efficiëntie en lagere temperaturen bereikt dan andere ontwerpen. Bovendien is de GA-E350N-USB3 uitgerust met Ultra Durable massieve condensatoren en GIGABYTE DualBIOS™ technologie, die een back-up BIOS chip heeft voor het geval de hoofd BIOS corrupt of beschadigd raakt.

Meer informatie over het GIGABYTE GA- E350N-USB3 moederbord is beschikbaar op:http://www.gigabyte.com/products/product-page.asp.

USB 3.0 Ondersteuning

Het GIGABYTE GA- E350N -USB3 moederbord ondersteunt de laatste generatie SuperSpeed USB 3.0 technologie, mogelijk gemaakt door een onboard Renasas (NEC®) uPD720200 host controller. Met een supersnelle overdrachtssnelheid tot 5Gbps is USB3 bijna 10x sneller dan USB 2.0. De achterwaartse compatibiliteit met USB 2.0 zorgt ervoor dat gebruikers nog lang hun USB 2.0 apparaten kunnen gebruiken. De onboard Renasas (NEC®) SuperSpeed USB3.0 technologie bied ook nieuwe power management functies die verbeterde maximum bus power en de stroom beter kan regelen om beter te kunnen omgaan met stroom-vretende apparaten.

3x USB Power Boost

Het GIGABYTE GA- E350N-USB3 moederbord bevat ook 3x USB power boost, waarmee het een grotere compatibiliteit en extra stroom voor USB apparaten levert. GIGABYTE's unieke USB stroom ontwerp is in staat om efficiënt de uitgang te regelen over het volledige spanningsbereik, wat de compatibiliteit van USB apparaten sterk verbeterd. Bovendien zorgen lage weerstand zekeringen voor minder lage voltage drops en bied een stabiele en overvloedige stroom aanvoer.

On/Off Charge Support

De GIGABYTE On/Off Charge technologie zorgt voor het sneller opladen van een iPhone, iPad en iPod Touch. Een afleiding van GIGABYTE’s hoog geprezen 3x USB Power feature, de On/Off charge technologie is een iPhone, iPad en iPod touch in staat stabieler stroom te trekken van de GIGABYTE moederbord USB poorten dan standaard USB poorten, met als toevoeging dat de PC uit kan staan, in stand-by mode of zelfs uit.

Deel het nieuws op Facebook en Twitter

Read this item in English or French

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}