GIGABYTE predstavlja revolucionarne performanse XMP DDR5-7600 i DDR5-7950 O.C sa TEAMGROUP
Optimalne komponente i ekskluzivni dizajn Z790 AORUS XTREME i MASTER uzdižu memorijske performanse na superiorni nivo
Oct 07, 2022

7. oktobar 2022. - GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, vodeći proizvođač matičnih ploča, grafičkih kartica i hardverskih rešenja, danas je otkrio revolucionarne DDR5 performanse XMP DDR5-7600 i O.C. performanse na DDR5-7950 hlađene ventilatorom na Z790 AORUS XSTREME i MASTER matičnim pločama sa TEAMGROUP modulima za igre T-FORCE DELTA RGB DDR5 7200 memorijom. Uz zaštićeno usmeravanje memorije SMD memorijskog DIMM-a, ekskluzivno podešavanje BIOS-a za overklok DDR5, komponente vrhunskog kvaliteta i poboljšani dizajn od hardvera do firmvera na matičnim pločama, ove performanse dokazuju snažnu vodeću ulogu GIGABYTE-a u pogledu kvaliteta proizvoda i performansama.

Da bi omogućili vrhunske DDR5 performanse, GIGABYTE Z790 AORUS XTREME i MASTER implementiraju novu generaciju zaštićenog memorijskog rutiranja (Shielded Memory Routing). Optimizacijom širine, dužine i stila memorijske putanje od HPC simulacije do stvarne implementacije, ukupni otpor se smanjuje između CPU memorijskog kontrolera i memorijskih modula. Pored toga, sa PCB-om sa malim gubitkom signala, gubitak signala unutar PCB-a i spoljne smetnje su u velikoj meri smanjeni što omogućava održavanje prenosa DDR5 signala velikom brzinom kako bi se postigla veća DDR5 brzina. Pored toga, veliki broj BIOS postavki DDR5 memorije i XSMP 3.0 korisničkog profila dovode do revolucionarnih performansi XSMP DDR5-7600 i DDR5-7950 O.C. pri hlađenju ventilatorom sa T-FORCE DELTA RGB DDR5 7200 memorijom. Detaljne informacije o memoriji su navedene na listi podrške za memoriju matične ploče.
https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z790-AORUS-MASTER-rev-10/support#support-memsup

Ove izuzetne performanse memorije na Z790 AORUS XTREME i MASTER sa T-FORCE DELTA RGB DDR5 7200 memorijom su samo početak GIGABYTE matičnih ploča sa superiornim performansama.

Z790 AORUS XTREME i MASTER su ekskluzivno dizajnirani za najnovije Intel® Core™ procesore 13. generacije. Sa do 20+1+2 faze digitalnog VRM dizajna snage sa svakom fazom koja drži do 105 ampera i Fins-Array III dizajnom hladnjaka, ove matične ploče su opremljene najboljim dizajnom napajanja i upravljanjem toplotom kako bi se oslobodile ekstremne performanse i optimizovano iskustvo overkloka na novoj generacija višejezgarnih Intel® Core™ procesora K serije. Vrhunski dizajn hardvera i firmvera nudi stabilnije signale memoriji i omogućava korisnicima da lako poboljšaju XMP i overklok performanse. Pored vrhunskih komponenti i ekskluzivne funkcije podešavanja optimizovanog napajanja, disipacije toplote i proširenja, GIGABYTE Z790 matične ploče povećavaju ukupne i overklok performanse CPU-a i memorija uz vrhunsku kompatibilnost, revolucionarne performanse i nisku temperaturu. Štaviše, sa poboljšanim SMD PCIe® 5.0 X16 i M.2 slotovima sa EZ-Latch dizajnom, brzim umrežavanjem od 10GbE i Wi-Fi 6E posebnim spektrom, GIGABYTE Z790 matične ploče impresioniraju korisnike svojim izuzetnim performansama i stabilnošću kako bi postali savršeni izbor za Intel® Z790 platformu.

Za više informacija i novosti o GIGABYTE proizvodima, molimo posetite zvaničnu GIGABYTE web stranicu:
http://www.gigabyte.com

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}