GIGABYTE kondigt Enterprise producten aan die voldoen aan de nieuwste V3-standaarden in het Open Compute Project
Meer OCP enterprise oplossingen met open, schaalbare en efficiënte ontwerpen
Mar 02, 2023

2 Maart, 2023 ─ Giga Computing, een dochteronderneming van GIGABYTE en marktleider in high-performance servers, server moederborden en workstations, kondigde vandaag een nieuwe generatie GIGABYTE enterprise producten aan die de Open Compute Project (OCP) Open Rack Version 3 (ORV3) standaarden volgen. Deze nieuwe oplossingen ondersteunen de nieuwste CPU-ontwikkelingen op zowel x86- als ARM-platforms en zijn ontworpen voor open, schaalbare en efficiënte ontwerpen die worden gebruikt in een breed scala aan implementaties, van kleine datacenters tot hyperscalers. De nieuwe generatie GIGABYTE enterprise producten zal beginnen met compute en storage nodes gebaseerd op ORV3 standaarden, naast een nieuwe rack en multi-node tray. Enkele opmerkelijke wijzigingen aan de nieuwe versie van open rack-standaarden zijn de ondersteuning van een grotere vermogensdichtheid tot 30kW/rack met een nieuwe enkele 48V busbar en geavanceerde koel opties zoals directe vloeistofkoeling (DLC). Datacenters hebben meer opties dankzij het groeiende GIGABYTE server portfolio voor next gen processortechnologie.

GIGABYTE Enterprise Oplossingen voor OCP ORV3

OCP 21" Rack
De nieuwe OCP-norm evolueert mee met de moderne eisen en vermindert de stroomopname en de geleidingsverliezen. De stroomverdeling in ORV1 was gebaseerd op drie 12V-verzamelrails, maar dat ontwerp werd vervangen door ORV2 met een enkele 12V-verzamelrail. Nu de vermogensdichtheid van rekken de aandacht van datacenters heeft getrokken, is een nieuwe oplossing met één enkele 48V-verzamelrail de nieuwste standaard geworden. De nieuwe GIGABYTE DO22-ST0 is een 42OU rack met zowel 18OU als 20OU aan bruikbare rackruimte boven en onder de meegeleverde 1U power shelf, die tot 15kW ondersteunt van een 5+1 voeding configuratie, en drie sets switch trays.

Intel Compute Node en Node Tray
FVoor rekenintensieve werkzaamheden is de GIGABYTE TO23-H60 een enkele 2OU compute node die twee processoren uit de volledige SKU-stack van 3e generatie Intel® Xeon® Scalable processoren ondersteunt, naast twee Gen4 x16 low-profile uitbreidingssleuven en een enkele OCP 3.0 mezzanine sleuf. Boven de IO en drie slots aan de voorzijde bevinden zich vier hybride 2,5" bays voor U.2./SATA/SAS-schijven. Aangezien deze node voldoet aan de OCP ORV3-specificatie, kunnen drie van deze nodes de nieuwe GIGABYTE TO23-BT0 volledig vullen.

JBOD Server
De nieuwe GIGABYTE TO24-JD0 en TO24-JD1 voorzien in de behoefte om on-premise opslag te aggregeren en te delen tussen servers met behulp van een JBOD-behuizing. Ze bieden elk ondersteuning voor maximaal tweeëndertig 3,5" of 2,5" SAS-schijven met een 24G SAS-interface voor 6G, 12G en 24G SAS-apparaten en overdrachtsnelheden. Met 30 TB 2,5" SSD's kan een enkele server bijna 1.000 TB opslag ondersteunen in een 2OU 21" chassis. En deze kosteneffectieve JBOD-oplossingen zijn er in twee smaken, afhankelijk van of een gebruiker één of twee HBA's wil aansluiten. De -JD0 is geconfigureerd voor een enkele host adapter die zich stroomopwaarts bevindt van de Broadcom SAS4x32 expanders en drives, en de -JD1 is geconfigureerd met dubbele hostadapters voor redundantie via beide SAS-paden met behulp van SAS expanders.

In de komende maanden komen er meer diverse GIGABYTE ontworpen compute nodes uit, die de nieuwste generatie x86-processoren van AMD en Intel ondersteunen, evenals Ampere-processoren op ARM-architectuur. En er komen meer opslag configuraties met U.3- en EDSFF drive opties. Klanten kunnen deze beschikbaarheid verwachten in tweede helft van 2023.

Kortom, Giga Computing's nieuwe generatie enterprise producten gebaseerd op de OCP ORV3 standaarden zullen een revolutie teweegbrengen in de datacenter industrie. Ze bieden een breed scala aan opties voor klanten om aan de moderne eisen te voldoen en tegelijkertijd de kosten te verlagen en de optimalisatie van resources te verbeteren. Met een divers aanbod van producten in de pijplijn, is Giga Computing toegewijd aan het ondersteunen van de laatste technologische ontwikkelingen en het leveren van innovatieve oplossingen aan haar klanten.

Om een aanvraag in te dienen: Contact Sales
Media contact: Bernice Slot bernice@giga-byte.nl
Volg Giga Computing op Twitter: https://twitter.com/GIGABYTEServer
Volg Giga Computing op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/giga-computing/

Over Giga Computing
Giga Computing Technology is een innovator en leider in de markt voor Enterprise Computing. Als afsplitsing van GIGABYTE behouden we onze hardware-expertise op het gebied van productie en productontwerp, terwijl we als zelfstandig bedrijf meer kunnen investeren in onze kerncompetenties. Wij bieden een compleet productportfolio voor alle workloads van datacenter tot edge, inclusief traditionele en opkomende workloads in HPC en AI tot data analytics, 5G/edge, cloud computing en meer. Onze langdurige partnerschappen met belangrijke technologie leiders zorgen ervoor dat onze nieuwe producten de meest geavanceerde zijn en worden gelanceerd met nieuwe partner platforms. Onze systemen belichamen prestaties, veiligheid, schaalbaarheid en duurzaamheid. Ga voor meer informatie naar https://www.gigabyte.com/Enterprise en word lid van onze nieuwsbrief.

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}