GIGABYTE neemt deel aan NVIDIA GTC 2023 en ondersteunt nieuwe NVIDIA L4 Tensor Core GPU en NVIDIA OVX™3.0
GIGABYTE breidt de lijst van gekwalificeerde servers voor NVIDIA-accelerators en metaverse-technologie uit
Mar 22, 2023

21 maart 2023 ─GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), een marktleider in high-performance servers en workstations, heeft vandaag zijn deelname aangekondigd aan de wereldwijde NVIDIA GTC AI-conferentie en zal een AI-sessie houden om de aanwezigen te informeren. Bovendien is GIGABYTE met de release van de NVIDIA® L4 Tensor Core GPU al begonnen met de kwalificatie van zijn servers van de G-serie om deze te voorzien van validatie. Nu de NVIDIA OVX™-architectuur een nieuwe mijlpaal heeft bereikt, is GIGABYTE begonnen met de productie van speciaal gebouwde GIGABYTE-servers op basis van de OVX 3.0-architectuur om de prestaties en schaal die nodig zijn voor realtime, fysiek nauwkeurige simulaties, uitgebreide 3D-werelden en complexe digital twins aan te kunnen.

NVIDIA-sessie (S52463) “AI-modellen beschermen en optimaliseren op ontwikkelingsplatform
GTC is voor onderzoekers en industrieën een mooie gelegenheid om te delen wat ze hebben geleerd op het gebied van AI om zo ontdekkingen verder te helpen. Deze keer geeft GIGABYTE een lezing door één van MyelinTek's senior ingenieurs die verantwoordelijk is voor het onderzoek en de ontwikkeling van MLOps-technologieën. De sessie demonstreert een AI-oplossing met een pipeline-functie om snel nieuwe AI-modellen te hertrainen en ze te coderen.

Compact en krachtig - NVIDIA L4
De NVIDIA L4 Tensor Core GPU levert universele acceleratie en energie-efficiëntie voor video, AI, virtuele workstations en graphics in de enterprise, in de cloud en edge. Met NVIDIA's AI-platform en full-stack aanpak is de NVIDIA L4 Tensor Core GPU geoptimaliseerd voor video en inferentie op schaal voor een breed scala aan AI-toepassingen om het beste te leveren in gepersonaliseerde ervaringen.

De GPU-servers van GIGABYTE zullen worden gevalideerd voor de NVIDIA L4 GPU en verschijnen op de validatiesite van NVIDIA. Een voorbeeld van een aantal van deze GIGABYTE-servers met x86 processors en ondersteunende 8-10 GPU's: G293-S40, G492-Z51, G292-Z44, en G482-Z54.

NVIDIA OVX 3.0
De derde generatie NVIDIA OVX-computingystemen is geoptimaliseerd voor de creatie en werking van complexe, indrukwekkende NVIDIA Omniverse™-toepassingen. NVIDIA OVX 3.0-systemen combineren de nieuwste NVIDIA L40 GPU's, Bluefield®-3 DPU's en Connect®X-7 SmartNIC's en leveren de hoogste prestaties en schaal die nodig zijn voor realtime, fysiek nauwkeurige simulaties, uitgebreide 3D-werelden en complexe digital twins.

TDe GIGABYTE-server gebaseerd op de NVIDIA OVX 3.0-architectuur is het eerste GIGABYTE-systeem dat is ontworpen voor NVIDIA OVX-systemen en is getest en gevalideerd voor NVIDIA-Certified Systems™ die gebruikt kunnen worden voor industriële digital twins, full-fidelity visualisatie en het bouwen van 3D-werelden, alsmede synthetische datageneratie (SDG).

Om een aanvraag in te diene: Contact Sales
Media contact: Bernice Slot bernice@giga-byte.nl
Volg Giga Computing op Twitter: https://twitter.com/GIGABYTEServer
Volg Giga Computing op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/giga-computing/

Over Giga Computing
Giga Computing Technology is een innovator en leider in de markt voor Enterprise Computing. Als afsplitsing van GIGABYTE behouden we onze hardware-expertise op het gebied van productie en productontwerp, terwijl we als zelfstandig bedrijf meer kunnen investeren in onze kerncompetenties. Wij bieden een compleet productportfolio voor alle workloads van datacenter tot edge, inclusief traditionele en opkomende workloads in HPC en AI tot data analytics, 5G/edge, cloud computing en meer. Onze langdurige partnerschappen met belangrijke technologie leiders zorgen ervoor dat onze nieuwe producten de meest geavanceerde zijn en worden gelanceerd met nieuwe partner platforms. Onze systemen belichamen prestaties, veiligheid, schaalbaarheid en duurzaamheid. Ga voor meer informatie naar https://www.gigabyte.com/Enterprise en word lid van onze nieuwsbrief.

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}