GIGABYTE creëert INDUSTRY een Enterprise Solution Technology Hub voor CES

Nieuwste server producten en innovaties op één plek

2022-01-05

5 Jan 2022 – GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), een marktleider op het gebied van krachtige servers en workstations, kondigt vandaag de nieuwste enterprise producten en oplossingen aan tijdens GIGABYTE INDUSTRY, een nieuw technologie kanaal dat virtueel gaat tijdens CES 2022. Voor wetenschappers, ontwikkelaars, creators en meer is INDUSTRY een kanaal om onze enthousiaste klanten op de hoogte te houden van het nieuwste productaanbod voor de datacenter. Met aandacht voor de technologie van belangrijke partners van AMD, Ampere en Intel, accelerated computing van NVIDIA, evenals immersion cooling en workstations, biedt GIGABYTE INDUSTRY een alles-in-één gerichte hub om te leren over enterprise technologie en om doorbraken in 2022 en daarna te inspireren.

“Het afgelopen jaar was een uitdaging, maar uiteindelijk zijn we erin geslaagd om manieren te vinden om de communicatie met onze eindgebruikers voort te zetten en de betrokkenheid bij virtuele evenementen zinvoller te maken. Wij zullen blijven luisteren naar onze klanten om oplossingen te ontwikkelen, omdat we weten dat one size fits all niet altijd aansluit bij onze eindgebruikers”, zegt Vincent Wang, Sales VP van Network & Communication Business Unit bij GIGABYTE. "Ons doel is altijd geweest om een breed en divers product portfolio aan te bieden welke gemakkelijk kan worden aangepast aan de implementatie vereisten, en via INDUSTRY kunnen we zo de nieuwste product releases delen."

INDUSTRY - Oplossingen:

  • AMD EPYC™ Servers:AMD's dominante aanwezigheid in de markt, zorgt voor een breed en innoverende productportfolio met AMD EPYC-processors, daarnaast heeft AMD supercomputing prestaties van topniveau met de nieuwe AMD Instinct™ MI200-serie accelerators.
  • Ampere® Altra® en Altra Max Servers:GIGABYTE blijft servers ontwikkelen die het volledige potentieel van Ampere's Altra-processors met Arm-architectuur ondersteunen, inclusief met GPU's.
  • Commerciële Mini-PC van de volgende generatie:GIGABYTE's BRIX mini-pc's zijn ideaal als pc voor thuis of op kantoor met veel connectiviteit en met ondersteuning voor meerdere 4K-schermen.
  • NVIDIA-Gecertificeerde Systemen™:NVIDIA GPU's en snelle, veilige NVIDIA-netwerken komen samen in reguliere servers in configuraties die zijn gevalideerd voor optimale prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Met een NVIDIA-gecertificeerd systeem van GIGABYTE kunnen ondernemingen vol vertrouwen hardware-oplossingen kiezen om hun versnelde computer workloads aan te drijven, inclusief de NVIDIA AI Enterprise-softwaresuite.
  • One-Phase Immersion Cooling:GIGABYTE werkt met Submer samen om immersion cooling te leveren met ongelooflijke energie-efficiëntie en hoge prestaties, en dit alles terwijl het schaalbaar en modulair is.
  • Qualcomm-oplossing voor Inferentie:Met zoveel aandacht voor high-end accelerators, kan het gemakkelijk zijn om te vergeten dat AI-inferentie toepassingen afhankelijk zijn van accelerators zoals de Qualcomm® Cloud AI 100 met GIGABYTE-servers die zijn ontworpen voor GPU-dichtheid.
  • 3rd Gen Intel® Xeon® Scalable Server Oplossingen:AI acceleratie is ingebouwd in Intel Xeon Scalable-processors en verwerkt tegelijkertijd rekenintensieve workloads, cloud en meer.
  • Workstation Producten ter ondersteuning van de Ontwikkelaar/Ontwerper/AI-wetenschapper:Aangedreven door een krachtige AMD EPYC-, AMD Threadripper PRO- of Intel Xeon-processor en ondersteuning voor meerdere NVIDIA GPU's, leggen GIGABYTE-workstations de basis voor hoge productiviteit en prestaties.

Bezoek GIGABYTE INDUSTRY: https://industry.gigabyte.com/
Meer informatie over onze servers: https://www.gigabyte.com/Enterprise
Voor verdere vragen of hulp, e-mail ons direct: server.grp@gigacomputing.com
Volg GIGABYTE op Twitter, Facebook en Youtube