X
Compare
Remove All
You may only add up to 5 items for comparison at one time.
Close
AERO 15 OLED YD / AERO 15 OLED XD / AERO 15 OLED KD
 
Kreativnost počinje ovde
Ubrzajte proizvodnju, povećajte inspiraciju
Potpuno novi AERO 15 OLED creator laptop ima unapređene performanse sa 11. gen. Intel® ® Core™ H-serije procesora. Elegantni i moćni dizajn je uparen sa 4K HDR vizuelnim iskustvom bez premca, koji korisnicima donosi brže, glađe i obuzimajuće kreativno iskustvo. Tok poslova se kreće bez problema sa kreativnošću desktop kalibra na AERO creator laptopu. Zahvaljujući Thunderbolt™ 4 portu, AERO serija sada podržava brze prenose podataka i do 4K video izlaz u jednom portu. Pored toga vam naredna generacija PCIe Gen4 skladišta dozvoljava da efikasnije čitate, pišete, pregledate i prevlačite fajlove. Pretvorite svoju inspiraciju u realnost, bilo gde, bilo kad, kod kuće ili u pokretu.
11. gen Intel® Core™ procesora
Do 5.0 GHz
8 jezgara 16 niti
Thunderbolt™ 4
Prenesite podatke brzinom do 40 Gbps
PCIe Gen 4
Skok 2X brže u sekvencijalnoj brzini čitanja
UBRZAJTE SVOJU KREATIVNOST
Uradite više, čekajte manje sa GPU-ovima
Bez obzira na to da li ste ambiciozni umetnik ili industrijski veteran koji želi da uradi svoj najbolji posao, NVIDIA grafički procesori to ostvaruju - brzo. Iscrtavajte brže. Emitujte jasnije. Uređujte video snimke bolje. Od ray tracing i VR-a do AI 8K uređivanja video zapisa, NVIDIA GPU-ovi u prenosnim računarima i desktopu pojačavaju vaš posao. Uz njih stoje ekskluzivni, besplatni Studio drajveri koji omogućavaju najbolji rad vaših kreativnih aplikacija.

3. generacija Max-Q tehnologija
Max-Q je sistemski pristup isporučivanju visokih performansi u tankim i laganim gejming laptopovima. Svaki aspekt laptopa, čipa, softvera, PCB dizajna, napajanja i hlađenja, su optimizovani za snagu i performanse. Naša 3. gen. Max-Q tehnologija koriste AI i nove sistemske optimizacije kako bi se napravili gejming laptopovi visokih performansi, brži i bolji nego ikad.

Dynamic Boost 2.0

Novi AI Dynamic Boost 2.0 automatski isporučuje snagu potrebnu za GPU, GPU memoriju, i CPU za veće pojačanje performansi nego ikad pre. AI mreže u Dynamic Boost 2.0 upravljaju snagom na nivou frejma, tako da se vaš laptop stalno optimizuje za maksimalne performanse tokom igranja i kreiranja sadržaja.

Promenljivi BAR

BAR je napredna PCI Express karakteristika koja omogućava CPU da pristupi celom GPU frejm baferu odjednom, unapređujući performanse u mnogim igrama.

DLSS

NVIDIA DLSS isporučuje masivno poboljšanje performansi istovremeno, korišćenjem Tensor jezgara za revolucionarno AI iscrtavanje.
Kreativnost počinje ovde
Više stabilnosti, više brzine, više snage i više portova u jednom ultra-lakom elegantnom kućištu, čine AERO 15 OLED creator laptop ultimativnim izborom za kreativne profesionalce. Svaka jedinica je kalibrisana za najbolje performanse, preciznost boja i ima moć koja vam je potrebna da napravite video, efekte i fajlove visoke rezolucije brže i jednostavnije. Bez seckanja, kočenja, pregrevanja i kompromisa po pitanju rada na računaru.
Windforce Infinity
Naredna generacija hlađenja za laptop
GIGABYTE ekskluzivna WINDFORCE tehnologija hlađenja dobija novo unapređenje sa AERO 15 OLED creator laptopom. Potpuno novi WINDFORCE Infinity dolazi sa ventilatorima sa 71 perajem, 5 toplotnih cevi i toplotnih rebara povećavaju ukupno rasipanje toplote za 30%, osiguravajući da AERO ostaje hladan i miran tokom jakog gejminga ili rada sa više velikih aplikacija i fajlova istovremeno.
Ventilatori sa 71-lopaticom x2
5 toplotnih cevi
30% bolje hlađenje
Povezivanje naredne generacije
Prenesite svoju kreativnost bez kašnjenja
Pronađite najbolji način da brzo prebacite svoje kreativne radove širom sveta. AERO 15 OLED laptop podržava 1 Gbps kablovski internet i najnoviju generaciju bežičnog standarda 802.11AX (Wi-Fi 6) sa brzinama prenosa do 2,4 Gbps. Vaši kreativni podaci se mogu prenositi bez ograničenja.
PCIe Gen4
PCIe Gen 4 skladište
Bez kašnjenja u toku rada
Više skladišta znači više rada. AERO 15 OLED laptop podržava PCIe Gen4x4 SSD slot. Protok i performanse sekvencijalnog čitanja PCIe Gen4x4 SSD-ova dolaze do 7000 MBs, 2X brže od prethodne generacije.Pregledajte, čuvajte, pomerajte i čitajte/upisujte podatke efikasnije. Zabeležite svoje najbolje ideje bilo gde i ostvarite više za manje vremena.
Microsoft Azure AI:
Pametno upravljanje potrošnjom
Mašinsko učenje poboljšava performanse čim pritisnete prekidač. GIGABYTE se dodatno potrudio da adaptira korisničko iskustvo naših korisnika i saradnju sa Microsoft Azure kako bi vam doneo prvi AI laptop na svetu AERO. Kako korisnici obavljaju rutinske zadatke i koriste aplikacije, Microsoft Azure platforma za mašinsko učenje automatski i dinamički podešava najbolje CPU i GPU napone za različite aplikacije. Korisnici će iskusiti stabilne performanse bez muke i dodatnih ručnih prekidača, bez obzira da li se radi o igranju ili kreiranju sadržaja.
Ekran zapanjujuće slike
AERO 15 OLED laptop nudi kristalno jasni ekran sa zadivljujućim 15.6-inčnim Samsung AMOLED 4K ekranom koji obezbeđuje dodatnu svetlinu, veći kontrast i podržava 100% DCI-P3 paletu boja (30% više boja nego sRGB). Budite spremni da dočekate najbogatije vizuelno iskustvo na svetu.
Više detalja
Više boja
4K
Prvi na svetu ekran sa 3 mm tankim okvirima na tri strane sa X-Rite™ Pantone® sertifikatom.
Sa prvim na svetu stranicama od 3 mm na tri strane, dobijate sav potreban prostor. Svaki AERO panel ima kalibrisane boje renomiranom X-Rite™ tehnologijom kalibracije pre nego što napuste fabriku. Plus ® Validated sertifikacija, omogućava vam da iskusite savršenu preciznost boja od trenutka kada uključite AERO
Odnos ekrana i tela
89%
Savršena preciznost boja
Delta E < 1
CNC aluminijumsko kućište
Moćna 99 Wh baterija,
8 sati korišćenja3
Kreirajte bilo kad, bilo gde
Nemojte da ograničeno vreme ograniči vašu kreativnost! Oslobodite svoju maštu sa 8-časovnom autonomijom baterije AERO laptopa.3 u tankom, glatkom i stilizovanom aluminijumskom kućištu. U svakom trenutku, bilo gde, tako da možete da dobijete inspiraciju i kada ste u pokretu.
Softver/hardver test kompatibilnosti
Kako bi bili sigurni da AERO korisnik ima odlično korisničko iskustvo, GIGABYTE laboratorija je sprovela seriju softverskih testova kompatibilnosti na AERO laptopu. AERO 15 OLED je takođe potpuno kompatibilan sa svim GIGABYTE/AORUS dodacima uključujući monitore, tastature, miševe i Gaming BOX eksternu grafičku kartu, kreirajući intenzivnu moćnu kreativnu stanicu.
NVIDIA Studio drajver
Svaki NVIDIA GPU ima ekskluzivne besplatne Studio drajvere koji ističu najbolje u vašim kreativnim aplikacijama. Drajveri su napravljeni u partnerstvu sa razvojnim timom aplikacija kao što su Adobe i Autodesk za kontinualno unapređivanje vašeg iskustva. Dokazano. Pouzdano. I obimno testirano kako bi mogli da radite na vašim najambicioznijim projektima.
Mnogo varijacija I/O portova
Povezivanje bez granica
RJ 45
Slušalice/Mikrofon
kombinovani džek
USB 3.2(gen.1)
mini DP 1.4
HDMI 2.1
USB 3.2(gen.1)
USB 3.2(gen.1)
Thunderbolt™ 4
UHS-II SD čitač kartica
DC ulaz napajanja
Thunderbolt™ 4
Prenos podataka i video signala se radi preko jednog porta. Intel® Thunderbolt™ 4 postiže brzine prenosa podataka do 40 Gbps i 8X brže od USB 3.1, pored toga što poseduje reverzibilni USB-C port interfejs. Podržava do 4K video izlaz sa neobuzdanim i beskrajnim mogućnostima
Prenos podataka
Izlaz slike
UHS-II Card čitač kartica
AERO dolazi sa HS-II SD čitačem kartica koji nudi brzine prenosa podataka do 300MB/s, što je 12 puta brže od tradicionalnih čitača kartica. Nemojte trošiti vreme na zurenje u ekran i čekanje da se fajlovi prebacuju.
UHS II: 300MB/s
Standardni SD: 25MB/s
12x
brže
HDMI 2.1
HDMI 2.1 port podržava izlaz slike do 4K@120Hz. Pored Thunderbolt™ 4, možete kreirati jedinstven sistem sa više ekrana sa AERO laptopom
Izlaz slike
Do 4K@120Hz
Ekskluzivni zaštitni dizajn okvira ekrana Skrivena izdržljivost
Dodali smo još jednu inovaciju izdržljivosti na AERO laptopu kroz jedinstveni dizajn zaštitnih okvira koji štiti ekran upijanjem različitih tipova udaraca. Spavajte mirno kada znate da vaš novi AERO radi savršeno gde god da se nalazite.
Specijalno dizajniran pokrivač pokretne kamere Mi brinemo o vašoj privatnosti
GIGABYTE je specijalno dizajnirao AERO 15 laptop sa pokretnim prekrivačem web kamere, dajući vam kontrolu nad privatnosti, bez obzira na to gde se nalazite.
Windows Precision tačped za preciznu kontrolu
AERO 15 creator laptop poseduje Windows Precision tačped koji podržava registrovanje više dodira. Tu je i ugrađeni senzor otiska prsta za Windows Hello, koji vam nudi zaštitu privatnosti.
Microsoft Modern PC
Moderni lagani i tanki laptop lider
Pomerajući granice dizajna, AERO je srušio prepreke stvarajući tanko i elegantno kućište i transformišući značenje modernog laptopa visokih performansi. Da bi pružio još veću vrednost, potpuno novi AERO 15 OLED zaradio je odobrenje za Microsoft Modern Pc sertifikat, jer pored svih elemenata modernog prenosnog računara, kao što su lagano i tanko kućište, trenutno uključivanje, glasovna komanda Cortana i Windows Hello prijavljivanje otiskom prsta. Iskusite fluidnost rada i sigurno korisničko iskustvo sa svim novim AERO-om.
Brže podizanje
Manje bezbednosnih incidenata
Bolje performanse
Brže Multi-tasking
Duža autonomija baterije
GIGABYTE Fusion
Svetliji i bolji osećaj
AERO tastatura je unapređena sa potpuno novom GIGABYTE Fusion tehnologijom. Ne samo da tastatura svetli jače nego ikad, svaki pritisak tastera je još responzivniji. Pored potpune makro funkcionalnosti, gejming i multimedijalno iskustvo je podignuto na potpuno novi standard.
Pozadinsko osvetljenje sa 16.7M boja4
Detekcija n tastera istovremeno5
Makro funkcija po tasteru
DTS:X™ Ultra uronite u bioskopski zvuk
Nova AERO serija usvaja DTS: X Ultra audio tehnologiju i po prvi put vam dozvoljava da uživate u punoj dubini video materijala visokog kvaliteta. Virtuelni 7.1-kanalni okružujući zvuk obezbeđuje izuzetno iskustvo zvuka i performanse. Od gejminga i gledanja filmova do konferencija, DTS:X™ Ultra donosi pravi 3D okružujući efekat i glasovne komunikacije su jasnije nego ikad sa Two-Way AI Noise Cancelation tehnologijom koja uklanja buku sa dolazećih i odlazećih poziva
 1. PCI Express Gen4 protok i brzina podataka u poređenju sa prethodnom generacijom PCI Express Gen3.
 2. Delta E je jedan broj koji predstavlja razliku između dve boje. Manji Delta E broj znači da ekran bliže reprodukuje ulazne boje prema bojama koje su prikazane na ekranu. Prosečni testirani rezultat: 4K panel i HD panel Delta-E <>
  Okruženje za kalibraciju: Svetlina ekrana: 100%
  Rad sistema: Windows 10 Home Premium
  Uređaj za kalibraciju: Obezbedio X-Rite™ Pantone®, Dizajniran specijalno za GIGABYTE.
 3. Kapacitet rasipanja toplote u poređenju sa prethodnom generacijom GIGABYTE modela.
 4. Test stanja baterije: U stanju mirovanja / Wi-Fi, Bluetooth: UKLJUČENO, nije povezan / Ekran: UKLJUČENO, Svetlina: 0% / Režim rada: Ušteda potrošnje Potrošnja baterije može da se razlikuje prema različitim uslovima korišćenja..
 5. Osvetljenje tastature se može isključiti.
 6. Detekcija n tastera istovremeno: Podržava 80 simultanih pritisaka tastera
* Product specifications and product appearance may differ from country to country. We recommend that you check with your local dealers for the specifications and appearance of the products available in your country. Colors of products may not be perfectly accurate due to variations caused by photographic variables and monitor settings so it may vary from images shown on this site. Although we endeavor to present the most accurate and comprehensive information at the time of publication, we reserve the right to make changes without prior notice.