GIGABYTE lanceert 2e reeks Servers voor AMD EPYC™ 7003-serie Processors

2021-05-20

Mei 20, 2021 – GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), een marktleider op het gebied van krachtige servers en workstations, maakte vandaag bekend meer dan 30 servers en servermoederborden klaar te hebben liggen voor de nieuwe processoren uit de AMD EPYC™ 7003-serie. Het meest uitgebreide portfolio voor enterprise producten omvat nu meer dan 70 modellen servers en servermoederborden die speciaal zijn ontworpen om uit te blinken in veeleisende workloads met de 3e Gen AMD EPYC processors. De nieuwe producten kunnen gebruikt worden voor verschillende implementaties en zijn gericht op alle applicaties, waaronder HPC, virtualisatie, data-analyse en software gedefinieerde opslagoplossingen.

▲ R262-ZA2: Multi-purpose Server
▲ H282-ZC1: High Density Server

Nieuwe Servers voor AMD EPYC 7003 Series Processors
De general-purpose R Series heeft 13 modellen toegevoegd die voorzien in de behoefte aan servers met één of twee sockets, waaronder nieuwe modellen die U.2- en 3,5” schijven ondersteunen: R162-ZA1,
R262-ZA1 en R262-ZA2. Naast het updaten van twee servers om 3e Gen EPYC processors te ondersteunen, heeft de H-serie drie nieuwe modellen gemaakt, H282-ZC0H282-ZC1 en H282-Z60; die allemaal zijn voorzien van front loading nodes om acht CPU sockets in een 2U chassis te leveren. Binnen de G-serie zijn alle servers bijgewerkt om AMD EPYC 7003 te ondersteunen, inclusief alle G482-servers die tot 10 GPU's ondersteunen. De update wordt afgerond met een workstation server, twee storage servers, een OCP server en vijf servermoederborden. Alle servers en servermoederborden die in de onderstaande tabel worden vermeld, ondersteunen 3e Gen AMD EPYC processors.

Beheer op afstand en beheer van meerdere servers:
Als onderdeel van GIGABYTE's waarde propositie biedt GIGABYTE, de GIGABYTE Management Console (GMC) voor BMC-serverbeheer via een webbrowser-gebaseerd platform. Bovendien is de GIGABYTE Server Management (GSM) -software gratis te downloaden en te gebruiken om meerdere servers te bewaken en te beheren. GMC en GSM bieden grote waarde terwijl ze de licentie- en onderhoudskosten voor de klant verlagen.

Leer meer over GIGABYTE servers: https://www.gigabyte.com/Enterprise
Neem voor vragen of assistentie rechtstreeks contact met ons op via: server.grp@gigabyte.com
Volg GIGABYTE op Facebook: facebook.com/gigabyteserver
Volg GIGABYTE op Twitter: twitter.com/GIGABYTEServer

* AMD, the AMD Arrow logo, EPYC, and combinations thereof are trademarks of Advanced Micro Devices, Inc.